NM – Kvartfinaler og semifinaler

Eliteserien ble avsluttet med en ren finale mellom Tunet og Greåker, der Tunet stakk av med seieren og den enkleste veien til en ny NM-Finale. Vi tar for oss kvartfinalene

Tunet vs Ullkisa

Seriemesteren mot det nyopprykkede laget. I sommer så var det mye pes om at Ullkisa spilte likt med Tunet og at det kunne skje noe spennende. Ullkisa sitt ultradefensive spill er effektivt, mot lag som ikke har så mange strenger å spille på. Tunet har etter en del kamper funnet mer ut av Kisa og den første kvartfinalen ble etterhvert en tråkig affære. Denne serien vil Tunet ta 3-0.

Nor92 vs Harstad

Etter Sveiva-gate så greide Harstad å dra nytte av den bizzarre situasjonen som oppstod da groruddølingene begynte å krangle seg imellom. Det ble en del kamper på slutten for Harstad og det ble spennende helt inn i siste sekund av deres kamp mot Narvik. Narvik var best over 2 kamper og kan trone seg som Nord-Norges «beste» lag, men rykker ned. Harstad har mistet litt av puffet fra Oslo de siste mnd og har en ekstremt tynn stall. Nor92 på sin side har vært årets overraskelse, med gode finner, Kämpe kids i form og cool ungdomsavdeling. MEN i det siste har det kommet noen overraskelser derfra også. Becher sliter med kroppen og Bakke er ikke å se lenger i startoppstillingen. Dette er en kamp der keeperne vil avgjøre. Kan Harstad ta en Sharks og slå ut Nor som de gjorde med Sarpsborg Sharks forrige sesong? Går denne til 5 kamper?? Annyho, dette blir Tunets motstander i en semi.

Den andre siden av midtrabatten blir hardere.

Greåker vs Sharks

Greier Sharks å ta ut Greåker med sitt 2-1-2 system eller vil de endelig forstå at dersom du skal ta ut Greåker sitt system så må du spille 2-2-1!? Greåker skal vinne denne serien hver dag i uka, men dette Sharks laget har mange gode spillere og kan ta en kamp eller 2. Tror desverre at Bulldoggene vil ta denne serien. 3-0/ 3-1

Slevik vs Sandnes

Stan the man fikk det hett i første kvartfinale

Sandnes har hatt et lite generasjonsskifte denne sesongen og kan være høyt opp og svært lavt nede. Dette fra kamp til kamp. Mot Greåker var de heeelt på, men ikke bra mot IK Akerselva og GIF, kampene etter. Første kampen mot Slevik så virket det nesten ikke som om de var på banen. 14-2 sier litt om ikke alt om denne serien. Slevik og Thomas Toget var svært effektive i den første kampen. En midt på treet kamp for Toget. 1+7 er heeelt ok. Selvfølgelig fleiper jeg litt. Meget imponerende tall. Får ikke sagt annet enn det. Alt annet enn 3-0 er overraskende.

Semifinaler blir: (selvsagt har vi sett i den magiske fremtiden og spår….)

Tunet vs Harstad/ Nor92

Greåker vs Slevik.

← NM2023 – Hvem er det denne gangen? Hvem vinner Eliteserien menn?? Møter Mossin sin overmann? →