NM helg for G17 og J17

NM Jenter 17 og Gutter 17 vil bli spilt i Oslo/Akershus helgen 21.-22. januar 2023. Finalene spilles i SørØst Bandyregion helgen 25.-26. mars 2023.

NM J17 Kvinner

Arrangørklubb innledende: Tunet IBK
Hall: Høyenhallen
Påmeldte lag: Bærums Verk Hauger, Sarpsborg, Sveiva, Tunet

NM G17 Menn

Arrangørklubber innledende: Nittedal IL, Gjelleråsen IF og Hakadal IL
Haller: Slattumhallen, Rotneshallen og Elvetangen idrettshall
Påmeldte lag: Ajer, Akerselva, Asker, Drøbak/Frogn, Ellingsrud, Fjerdingby, Gjelleråsen, Greåker, Nittedal, Sarpsborg, Slevik, Strømmen, Sveiva, Tunet, Ull/Kisa

Statistikk for NM

LES STATISTIKK HER

Spennende helg – Landslaget G19 med kvalifisering til uken

Det blir en spennende helg for alle klubbene involvert. Mange spennende kamper og noen ufordringer for klubbene som gå videre. Det har vært mye snakk om Landslagets kvalifisering kommende uke. Grunnen alle glemmer å nevne er faktisk ganske enkel. En bør sette seg litt inn i hvem, hva og hvordan. Forholdene til kvalifiseringen er ikke helt 100% slik de skal være. Ja IFF har en utfordring der de setter kvalifiseringen. Det blir ingen mulighet til treninger før og etter kamper da det kun er en hall i dette området. Dvs fra første kamp tirsdag så er det ingen mulighet til å komme inn i hall. Da landslaget vil trene før de skal spille tirsdag så trener de mandag sammen. For landslagsledelsen var det enkelt. De satte trening for landslaget foran et NM. Uheldig, selvsagt, men dette har IFF en stor skyld i. Derfor reiser de søndag. Tunets G17 gutter får reise på mandag så de slipper å ofre NM.

Lykke til for alle klubbene involvert i helgens NM og ikke minst ukens kvalikk.

← NBF står ved et veiskille…. Kalmarsund holdt nullen og norsk spiller skrev ny kontrakt →