NM Helg – Dramatisk helg

Det har vært en tettpakket helg for våre ynger NM deltagere. Vi kan begynne med dramatikken i Stavanger som ennå ikke er blitt avgjort.

NM G15 – En veldig kjedelig avslutning

Semifinale 1 – Greåker slår ut Tunet med 4-1. Lite å fortelle om her.

Semifinale 2 – Ullkisa vs Nittedal. Denne kampen er ikke avgjort ennå.
Etter uavgjort resultat så går kampen til sudden. Ingen mål etter sudden og en går til straffer. Her begynner det dramatiske. Dommerne har utført et meget godt stykke arbeid under kampen. Men når det er straffer gjør de en del feil som ikke skal gjøres.


1.liste for straffeleggere blir ikke levert/ bedt om – dette er Meget viktig.

2.spørsmål fra Nittedals side om det er Hockey regler for videre straffelegging etter de 5 første

3.Nittedal spiller som avgjør kampen har tatt 3 straffer og dette før noen av de andre 4 for Nittedal har tatt sin nr 2.

4. Ullkisa leverer inn protest.

Her har dommerne/ sekretariat ikke helt forstått reglene.

Dette må kunne kalles en teknisk feil og kampen må spilles på nytt. Så spørs det om NBF tør dette. Men sett med sportslige øyne så kan ikke Ullkisa straffes for at kampledere ikke kan reglene.

G19 NM – største overraskelsen var dommerpar som fikk sin første semifinale

Tunet vs Greåker i NM finalen. Ikke noe overraskelse der. Det som overrasket undertegnede var dommerpar i semifinalen Tunet mot Ullkisa. Med dommerpar som Isnes/Sletten, Pedersen/Meller og Halvorsen/Johansson så velges Casanova/Skuggen (Volda/Ålesund) til den den kampen. Isnes/Sletten til semifinale 2. 2 stk dommerpar som dømmer fast i eliteserien velges bort.( Pedersen/Meller og Halvorsen/Johansson). Dette er også 2 par som har blitt kåret til Årets dommerpar 4 av de siste 5 sesongene. Har vi dømmekraft effekten som er på vei opp og frem eller er det Nordli effekten som er tilbake. Vel, time will show.

J15 NM – Tunet suverene

Her var Tunet en stor favoritt og de leverte til gangs. 83-6 og 6 seire av 6 mulige. Spenningen bestod av hvem som ble motstander i NM Finalen mot Tunet. Den muligheten tok Nittedal som vant 5 av 6 kamper. Tunet er selvsagt favoritter i NM-finalen.

SE ALLE NM RESULTATENE HER

← VM Kval – Det gikk greit etterhvert… NM-helg for G17 og J17 →