NM-Finale Kvinner – den åpne kampen

Enkelte finaler kan en si at det er en storfavoritt eller det ene laget har så mye mer enn det andre at resultatet er gitt. I kvinnenes finale lørdag er det ikke helt sånn. Det er faktisk ikke sånn at Tunet er favoritt. De vant serien, men Grei har momentum.

Må det alltid være en favoritt..?

Å gi det ene laget et favorittstempel er mye av det psykologiske spillet som så mange driver med. Rune Ali Zouhar er overrasket over at hans lag får favorittstemplet. Vel som seriemeste de siste årene og det faktum at de er Tunet gjør at laget får favorittstemplet. Men jeg må si meg enig at det ikke er automatikk i dette. Dette er en av de mest åpne finaler vi har på forhånd.
Det kommer til å bli spennende og det blir viktig med de første målene og å få satt kampen.

Veien til finalen

Tunet – GIF

Få hadde sett på denne matchserien som vanskelig for Tunet. Som seriemester og 16 poeng foran nr 3 på tabellen så ble det sett på som en enklere vei enn Monolitten. Vel, det ville ikke GIF ha noe av. Det var full bärs fra første sekund. Det må være fint for norsk innebandy at vi f¨år noen sånne skreller. Det viser at lag kan heve seg og skape konkurranse i en ny konkurranseform. Det var jevnt i alle kamper mellom disse to lagene. Jonas Boväng har kommet inn med struktur og strekt GIF jentene og de har levert. Når de trengte ny input kom Mikael Bernvid inn i båset i kamp 3 og 4. Mikael trente Pixbo allsvenske damelag. Tunet spilte seg av sjokket og gikk fortjent til finalen

kamp 1 – Tunet vs GIF 4-5
kamp 2 – GIF vs Tunet 2-5
kamp 3 – Tunet vs GIF 7-5
kamp 4 – GIF vs Tunet 2-7

Grei – Monolitten

Herlig duo

I denne semifinaleserien var Grei favoritter. Joda Monolitten hentet inn litt forsterkninger og det var tette, jevne kamper så var Grei alltid hakket foran i alt. Jon Kjetil Nilsen og Andre Skaar, hva skal en si? Gode innebandyspillere, NM-vinnere og nå med damelaget til Grei i finalen. Grei har sterke lagdeler og er fysisk gode. Det blir spennende å se om Grei tar ut Tunets Sarah Smith Lunde/ Emile Sundnes og om hvem av keeprene vinner denne kampen.

Kamp 1 – Grei vs Monolitten 2-1
Kamp 2 – Monolitten vs Grei 2-4
Kamp 3 – Grei vs Monolitten 3-1

Hvem vinner kampen, oofff det er spennende. Grei vant den siste kampen i serien med 1-5. Det blir hvem som får den beste starten.

Lykke til med dømminga

Lykke til begge lag

#14

← PAOLOS CORNER S0703 – NM-Finaler, billettpriser og annet kos… Passerte 100 poeng for Pixbo →