NM Avlyst……Eh!?

NM finaler, du NM finaler. Sveiva har arrangert finalene de siste årene og ja, du leste det her først når de ikke ville fortsette.

Sveiva satt igjen med nesten like mye penger etter minirunden som ble arrangert for noen uker siden. NBF er tøffe i forhandlinger og nå spøker det for en ordinær NM helg.

Blir det hjemme, borte kamp mon tro?

Dette er NBFs pressemelding:

Norges Bandyforbund fikk for en tid tilbake beskjed om at Sveiva Innebandy ikke ønsker å benytte sin opsjon til å arrangere NM-finalene 2018.
Vi har som følge av dette utlyst arrangementet på nytt, og har vært i dialog med et par klubber. Dessverre har ikke denne dialogen ført frem til noen løsning. Klubbene har begrunnet dette med allerede stor dugnadsbelastning hos sine medlemmer, og at de i dag ikke er klare til å ta på seg dette arrangementet i tillegg til allerede planlagte aktiviteter og arrangementer i klubben(e).

Det betyr at vi pr. i dag står uten en teknisk arrangør av NM-finalene 20.-22. april 2018. Administrasjonen vil sammen med seksjonsstyret vurdere alternativer, og se på hvordan NM-finalene kan gjennomføres.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Terje Larsen i NBF på terje.larsen@nif.idrett.no eller Paal Saastad leder for Innebandyseksjonen NBF på paal.saastad@getmail.no

 

← Står Slevik uten trener? To kamper for herrene denne søndagen →