NLB for Marius Pedersen

Vi har gått og ventet en liten stund på å få hvite hvem klubb Marius Pedersen skulle skrive under for i Sveits. Han vil neste sesong spille for nivå 2 klubben Unihockey club Lok Reinach.

UHC Lok Reinach

Allerede 4 juli la klubben ut på sin instagram side at de hadde signert den 23 år gamle norske Marius Pedersen. Eliteserien blir en stjerne mindre den kommende sesongen. For Tunet var han kanskje allerede tapt og mange hadde ventet at han gikk tilbake til Sveiva. For spilleren selv er dette en stor mulighet til å få den utviklingen mange ventet da han dro til Umeå og Team Thorengruppen. En spennende tur til Sveits og muligheten til kanskje å spille VM for Norge. Alt annet ville vært veldig rart. Dette er en stor og fin klubb som bruker mye tid på sine egenproduserte spillere. Ble kjent med klubben for noen år siden da mine landslagskollegaer spilte her. En proffesjonell struktur med mange ildsjeler som jobber som kun Sveitsere kan. Klinisk proffesjonell.

VM i Sveits

2 spillere har den siste tiden fått mer betydelse i klubben eller flyttet til en bedre liga enn den norske. 2 spillere i Pedersen og Gidske som ikke var tatt ut til VM kvalikken. Blir disse to å se i VM troppen?

LES Marius Pedersen skriver under for JACT

← BIG flytter «hjem» PAOLOS CORNER S0706 – Det handler om spilleforståelse til rett tid →