Nilsen & Skar klare for Ull/kisa

Jon Kjetil Nilsen & Andre Skar er en dynamisk duo som jeg hadde glede å spille med når vi rullet kule i Haugerud. Duoen hadde fine år i Strømmen og Fjerdingby før de trappet ned i Gjerdrum. Nå er de klare for eliteserien herrer.

Klare for Ull/Kisa

Etter noen år i Grei med NM-gull går de videre til Ull/Kisa. De har vært med og gitt Tunet noen tøffe år før de velger å ta steget videre.

Pressemelding

Ull/Kisa Innebandy er henrykt over å kunne offentliggjøre Jon Ketil Nilsen som vår nye hovedtrener for klubbens herrelag i Eliteserielag.Dette er en stor milepæl for klubben vår, og vi mener at dette sender sterke signaler på at Ull/Kisa har ambisiøse planer for den kommende sesongen, og tiden fremover.

Jon Ketil Nilsen førte Grei til et sterkt NM-gull for kvinner våren 2022, og har gjennom sitt lederskap utviklet laget til å bli et topplag.Nilsen har bred erfaring fra norsk innebandy. Han har NM-gull som både spiller og trener, og har vært en sentral landslagsspiller. Videre har han også vært innom norske landslag som trener. Først for U19 kvinner, og senere for A-landslaget for menn.Jon Ketil Nilsen har videre en sterk pedagogisk bakgrunn og lederstil. Han har gjennomført formell utdannelse i form av Trener 2 gjennom trenerløypa til Norges Bandyforbund. Hans retning innen innebandy, både teknisk/taktisk, fysisk, sosialt og mentalt er noe vi som klubb har ubetinget troen på.

Vår nye hovedtrener har utrykt at han valgte å signere for Ull/Kisa fordi det er en klubb som er opptatt av utvikling. En klubb som satser på både bredde og topp, og som jobber for å utvikle hele organisasjonen. Det velger vi å ta som et stort komplement.Vi gleder oss stort til å jobbe sammen med Jon Ketil i tiden som kommer. Han har sitt første formelle møte med spillergruppen nå og kveld.Jon Ketil Nilsen har underskrevet en ettårskontrakt med en gjensidig opsjon på ett år.Sammen med seg i teamet rundt H1 har Nilsen tatt med seg sin makker fra tiden i Grei, André Skar. En presentasjon av hele teamet rundt H1 vil komme i våre kanaler i nær fremtid.

← Pedersen skriver under for JACT Nor92 med ny elitetrener →