Nicholay Halvorsen til Warberg….

Warberg spilte seg opp til SSL igjen etter noen sesonger i Allsvenskan. Allerede har de begynt å lekke litt info om hvem de skal ha som 1 keeper.

I Expressen ….

Halvorsen har gått en fin reise fra å være ung keeper i Fredrikstad der han stod fra ung alder og fikk mye erfaring i 1div øst samt eliteserien. Nå har han voktet målet til Tunet i noen sesonger og er klar til å gå videre. Han har vært med i VM troppen i 2020 og 2022. En del SSL klubber har vært på han og ryktene foran forrige sesong var at han mer eller mindre var klar for Falun, men Tunet satte ned foten. Nå skal Nicholay Hlavorsen ta over som 1 keeper etter Arvid Vonk som har voktet målet til Warberg. Det blir spennende å se om det blir som han har tenkt. SSL er ingen walk in the park. Warberg sin sportslig leder forteller til Expressen at ny 1 keeper blir Halvorsen.

Norsk keepertradisjon

Norge har hatt 3 mannlige keepere i SSL tidligere. Holmlia og Holums – Jørgen Lea i Finspång innebandy , Andreas Falkeid i Thorengruppen, Markus Jelsnes i Mullsjö og nå får vi Halvorsen i Warberg. Denne klubben er ingen hvem som helst. Warberg har stolte tradisjoner som klubb og blandt sine keepere.

God læring og erfaring å spille VM
← VMG Podcast 18 – NM Finaler Klar for Strängnes…. →