Fredrikstad – Sandnes 6-5 (1-3,2-1,2-1) (1-0) etter straffer

Greåker – Sandnes 7-6 (4-1,0-4,3-1)

Av: Stanley Jensen

Siste Østlandstur for denne gangen for Sandnes og her kommer det en kort oppsummering av Sandnes kamper.

Vi er på en ny bortetur denne helgen og i første kamp ventet Fredrikstad i Rolvsøyhallen.

Vi starter kampen bra og leder 1-3 etter første periode hvor vi tidvis spiller veldig god innebandy.

Vi går opp til 1-4 tidlig i 2. periode, men etter dette inviterer vi Fredrikstad inn i kampen og følger ikke det vi blir enige om før kampen som vi gjorde de første 20 minuttene.

Fredrikstad kommer mer og mer inn i kampen og begynner å skape sjanser. Etter 40 minutter står det 3-4 på tavlen. 3. periode fortsetter i samme spor som 2. periode hvor vi inviterer Fredrikstad inn i kampen og plutselig står det 5-5.

Vi har nok av sjanser til å avgjøre kampen siste 10 minuttene, men vi får ikke ballen i mål noe som skyldes litt for dårlige avslutninger kombinert med litt uflaks. Keeperen til Fredrikstad tar også mye skudd denne perioden og kampen ebber ut i 5-5 og det skal avgjøres på straffeslag. Her scorer Fredrikstad 2 mål og når Sandnes ikke setter noen i mål blir det til slutt 2 poeng til Fredrikstad og 1 poeng til Sandnes.
Er en skuffet gjeng som forlater kampen etter kampslutt, men vi fikk med oss 1 poeng som kan være veldig verdifullt når poengene skal telles opp etter siste runde!
Rolvsøyhallen
Tilskuere: 62
Mål Fredrikstad: Filip Halvorsrød 2, Christer Marthinsen 2, Jørgen Sjolte.
Mål Sandnes: Johan Olsson 2, Per Olsson 2, Christer Vedø.
Utv.: Fredrikstad ingen, Sandnes ingen
Skudd: 28-30
Dommere: Rønningen/Korrell

————————————————————————————————————————————-

Ny kamp mot selveste Greåker på søndag, hvor vi taper nok en gang, men vi gjør en fantastisk god kamp og hadde fortjent poeng.

I første periode får vi en 5 minutters utvisning 1 minutt ut i kampen å må spille undertall i 5 minutt. Greåker putter et mål kun, men vi bruker mye krefter i undertallsspillet noe som nok gjør av Greåker har litt mer krefter enn oss denne periode og etter 20 min leder Greåker 4-1.

I andre periode så spiller vi slik Sandnes ønsker å fremstå, bunnsolid forsvarsspill og skaper mye sjanser fremover. Rune Svebestad putter 3 scoringer etter flere flotte prestasjoner og når Johan Olsson også putter et mål denne perioden så vinner vi perioden 4-0 og leder 4-5 før siste periode.

I siste periode er vi også veldig gode, men Greåker er hakket bedre, vinner 3 periode 3-1 og vinner da kampen 7-6. Men vi viser at vi kan slå alle lag på en god dag. Vi spilte i dag mot laget som vant Europacupen i fjor.
Tar man med spillet fra dagens kamp til de resterende fire kampene som gjenstår så blir det en lang sesong for Sandnes IBK!

Tindlundhallen
Tilskuere: 87
Mål Greåker: Martin Isnes Kvisvik 2, Kenneth Skistad, Jonas Bøckmann, Jens Ohlin, Martin Lilleby, Jesper Hägg.
Mål Sandnes: Rune Svebestad 4, Christer Vedø, Johan Olsson.
Utv.: Greåker 1×2 min., Sandnes 1×2 min., 1×5 min.
Skudd: 37-31