Narvik satser friskt, men det skjer mye mer…

Det er alltid morsomt å se hva som skjer rundt 15 januar. Noen satser friskt, andre satser klokt. Noen henter inn oldbois med erfaring, andre realiserer å plukke unggutter. Men det er helt klart at mens noen har full kontroll på hva de skal gjøre har andre klubber ennå ikke sikret seg retten til å spille kvalikk.

Narvik satser på å gå opp.

Det blir interessant å se hva denne sesongen avsluttes med. For Narvik satser alt tøy og remmer kan holde. Stian Kristiansen, Nils Ove Jörgen Jonsson (begge Høybråten og Stovner) Victor Gustaf Ekestubbe (BSK). Så kommer det noen flere svensker. Felix Hard (Ljungby Innebandy), Simon Johansson (Vaksala SK), Johan Selander (Vanloose Floorball) er nye svensker. Da blir det en batalje for to plasser til eliteserien.

Bergen by – hater vi……. (neida)

Ryktene sier at Søreide har tenkt å være med i kvalikken. Joel Ahlin ex Hagunda IF spiller i Søreide og de har 8 seire av 8 mulige. Det blir spennende å se om de skal være med i kvalikken. En ting er å ville være med, en annen ting er om 3-4 kamper på 3 dager er spiselig. Spennende blir det iallefall.

Trånnjæmm er det mer enn RBK?

Sjetne leker IKKE butikk i Trondheim og er selvsagt allerede vinnere av 1 div. Hvor spennende er det med 4 lag, der et av de er deres 2 lag. Men de sitter ikke stille i båten. De signerte en ny svenske etter nyttår.

David Arthursson kommer fra 1 div Norra – Vattjoms IK Innebandy. Interessant spiller som kan være med å forsterke trønderne i en kvalikk. Det kan selvsagt komme noen flere før fristen går ut idag.

1 div Østlandet

Ja, hva skjer egentlig her!? Vi hører at St.Croix ikke vil opp. Hva vet vi!? Men si at de ikke vil opp. Vel da kan vi for første gang oppleve en kvalikk uten lag fra 1 div østlandet. Lyn Fotball (Ja de heter faktisk det) kan ikke rykke opp. De har ingen andre lag enn senior og her er reglene klare. En må ha minst ha et minilag etc for å kunne være med i en kvalikk. Får vil ikke nr 1, så skal nr 2 overta den plassen. Nr 3 får ikke lov og her ligger Ajer ett poeng etter Lyn. Så dette blir spennende. Men er det bra å få enda et lag fra Østlandet til eliteserien? Hadde det ikke vært kult med et lag fra Bergen og en fra Trondheim?Vel hva vet jeg, men la fantasien leke…..

← Deadline day wonders Last dance…..? →