Nå nærmer det seg jul… Paolo’s Corner S01E13

Det nærmer seg jul med stormskritt. Dame VM er over og finalen der var særdeles spennende. Fantastisk tempo, fin rytme, kjemping og alt som skal til av dramatikk.

Uavgjort ved 60 min, uavgjort etter sudden, uavgjort på straffer og seier til Sverige på suddenstraffer. Hva mer kan en ønske seg?? En fin reklame for idretten vår.

En kontrast å overvære Sveiva vs BMIL igår. Få på tribben og en lite spennende kamp. BMIL har siden forrige sesong mistet mange spillere. Godt de har yngre jenter som kan gå inn og fylle disse plassene. At en uoverensstemmelse mellom klubb og spiller gjør at et lag splittes har skjedd før, og det vil skje igjen. Damelagene er flinke til å spises opp innenfra. Ikke heldig, men noen ganger må klubber sette ned foten og heller ha noen tynne år.

Norge gjorde som sagt ingen stor figur under VM. En tropp som fikk sine skader både før og under sluttspillet var ikke helt topp. Det blir spennende å se hva vi gjør videre.

Ja – VI. Alle i innebandymiljøet har et ansvar. La unge spillere få sjansen. Hva kan en tape på det!? La de få trene med elitelag i Sverige om det øker deres lyst til å spille innebandy videre. Vi har faktisk noen av disse talentene både på gutte- og jentesiden. Å holde igjen disse er aldri heldig. At en Rikke Hansen skulle fått sjansen til VM hadde vært spennende. Ikke nødvendig, men spennende. Sverige har i VM en spiller som har 4 VM gull og er 24 år gammel. Spilleren som avgjorde finalen spilte U-19 VM sist. Det er lov å gi spillere sjansen. I en spilletropp på 20 bør minst 2 stk være av den typen. Men når en sitter å ser på dame VM i håndball og de kommer med sine treningsdoser så ser en at mange må øke treningsmengden med 3 før de kan kalle seg en elitespiller.

Siste eliterunde for herrer spilles denne helgen. Blir mange spennende kamper som skal spilles etter det lille VM oppholdet.

Møt opp i hallene og lag en fin ramme. Det er bare morro å heie frem sine lag.

Lag liv og røre.

 

Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated

May the force be with u

 

#14

← Fem kamper i eliteserien for herrer i dag To gode keepere og en fryktelig dårlig kveld →

61 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.