Nå begynte VM 2020 i Helsinki – Herre VM dag 8

VM har vært en stor skuffelse hittil. Nå begynte VM for meg. 6500 på tribben og et helvetes liv. Den første semifinalen for dagen og for en kamp det kan bli. Sveits vs Sverige blir som alltid veldig jevn.

1 periode

Sveits eier denne perioden. Alikevel så er det Sverige som går til første pause med 0-2 ledelse. Edling i mål står helt fantastisk og Sverige får hjelp av et finurlig selvmål samt et mål fra kaptein Gustavsson. Sveits presser Sverige til feil og får overganger som er nære mål i hvert eneste angrep.

2 periode

Det jevner seg litt ut med at Sverige tar to steg frem på banen og liger mer riktig. Men det er Sveits som reduserer Laely etter 25 minutter. Spillet bølger frem og tilbake og Sverige er mer med på notene. Det blir med det ene målet i 2 perioden. Etter 2 perioder står det 15-8 i skudd til Sveits.

3 perioden

Alle tror at Sveits skal ta over kampen og snu det i 3 perioden. Men da skifter alt. Sverige går inn og kriger siste perioden. De setter 3 mål, det siste ved Galante Carlström i åpent og er atter i en finale.