Mulig seriefinale i Rommen. Ink intervju med begge trenere

Sveiva – Greåker 19:00 Rommenhallen 23/2 -18

Hvem trodde vel før sesongen at ”seriefinalen” skulle spilles med to runder igjen av serien? Dette kan veldig fort bli kampen med flest tilskuere i år, dem har lagt det på en fredag og selv med OL på TV så tror jeg nok at folk fra Grorud vil få med seg denne kampen.

Sveiva har gjort mye riktig dette året og til nå tapt kun en kamp etter full tid, denne var mot nettopp Greåker. Etter det ble det straffer hjemme mot Tunet som var neste poengtap. Greåker leder helt til topps med kun et tap og det kom mot Slevik. Lagene her helt forskjellige avslutninger på året kan man si, Sveiva skal spille mot bunn men Greåker har igjen både Slevik og Tunet. Sveiva sitter altså i førersetet og ved seier her tørr jeg påstå at seriegullet ligger kun få cm unna. Sveiva har alltid slitt mot Greåker og det har veldig ofte vært jevne kamper, både i sluttspill og serien. Vi husker sist kamp i Tindlund når det ble 4 røde kort etter avblåsing i tredje periode, var det hett da så tørr jeg ikke tenke på hvor mye det kan smelle denne kampen.

Vi vet at Sveiva under flere år har slitt litt under press og de unge spillerne har vist nervøsitet som gjort at man ikke klart å vinne de viktige kampene. I år ser det ut til at Anton gitt guttene litt bedre selvtillit og det trenger mann nå.

Greåker har beste forsvaret i hele serien og man snitter kun tre baklengs per kamp. I tillegg har man spisskompetanse fremover i Wibring og Torp noe som også har gitt resultat i år. Begge lag kan egentlig spille med tre rekker å by på bra innebandy, det er det ingen av de andre lagene som kan. Nei jeg tror det blir veldig jevnt og det er utrolig vanskelig å forutse utgangen av kampen nå.

Men sett til historikk, magefølelse og ønskelig spenningsmoment så tipper VMG at Greåker vinner på straffer med 5-6 og at serien lever ut i siste runde.

Jeg har ofte lurt på hvordan trenere og lag forbereder seg til kamper som dette, derfor tok jeg en liten prat med både Anton og Tomas som er trene i Sveiva og Greåker.

Tjena Anton

Ni har nu en otroligt viktig match framför er, hur går tankarna?

Vi är i slutet av en period av säsongen vi visste skulle bli avgörande för plasseringar i tabellen, kul att vi fortfarande har det i egna händer och inte minst att få en sådan avgörande match på hemmaplan. Sånna här matcher man drömmer om att få spela, glädjer mig till att se grabbarna ute på planen.

Har ni gjort något speciellt denna veckan för att förbereda er?

Nej, vi har tränat som normalt och har normala matchförberedelser.

Vad säger du till spelarna minuterna innan ni marscherar ut på plan? 

Ut och njuta av stämningen….

Vad talar för att ni ska vinna denna match?

Vår vilja och lagmoral.

Jag gissar på att detta blir en publikfest, vilket lag kommer ha flest supportrar på plats tro?

Räknar med att jag ser flest sveivaflaggor i Rommenhallen på fredag 🙂

Tack för att du tog dig tid och lycka till! 

Tjena Tomas

Ni har nu en otroligt viktig match framför er, hur går tankarna?

Ja vi er privilegerte som får spille sånne her kamper som betyr litt mer en vanlig. Positive tanker tanker såklart.

Har ni gjort något speciellt denna veckan för att förbereda er?

Lagt om treningene siden vi hadde søndags kamp,og Sveiva ønsker å spille på fredag kvell.. Kanskje pratet litt mer om motstand en Vanlig, men vi får fortset og ha mest fokus på oss.

Vad säger du till spelarna minuterna innan ni marscherar ut på plan? 

Der kommer litt an på hvordan oppvarmingen ser ut, mest positive saker. Stikkord.

Vad talar för att ni ska vinna denna match?

Vi har noe fler kamp vinnere.

Jag gissar på att detta blir en publikfest, vilket lag kommer ha flest supportrar på plats tro?

Vi får virkelig håpe på en innebandy fest med gode prestasjoner og få personlige «feil» Sveiva har hjemme bane så har garantert flest Suporter, men det kommer nok par tre busser fra Greåker også 😉

Tack för att du tog dig tid och lycka till här nu vidare.

Jeg ser for meg en innebandyfest denne helgen og jeg tror at Rommenhallen blir så full at folk ikke kommer til å komme inn dørene. Vil også minne på Sveivakiosken om at lomper er overflødige denne helgen for Greåker har med egna vaffler. Vi ses i hallen i morgen!

← Greåker best i Rommen og nå er gullet nærme… Grei med kniven mot strupen drar til Lihallen i kveld →