Miljø, glede og motivasjon

De fleste har fått med seg at Samiel Fesha har blitt valgt til årets spiller. En stor ære for de som får utmerkelsen, men også et bevis på at en har gjort noe spesielt i den norske eliteserien. Fra før hadde Sandnes en målscorer eller to, nå fikk de en passningslegger.

Flinke til å få inn spillere

Sandnes har hatt en tendens til å få inn spillere som gir det lille ekstra og som gir laget en ekstra dimensjon. Et godt eksempel på det er Jesper Engström. Jesper er også valgt til årets spiller. Der er Sandnes ekstremt gode. I Samiel Feisha har Sandnes denne sesongen hatt en spiller som har vært god til å spille opp andre medspillere samt satt de målene på de sjansene han selv skaper. Raske, lang og vansklig å forsvare seg mot. Denne sesongen var det 3 spillere som var et nivå høyere enn andre. 1 Samiel Feisha, 2 Ole Mossin Olesen (Tunet) og Janis Rajeckis (Harstad)

Som med årets dame spiller så fikk vi en prat med Samiel der vi fikk svar på noen spørsmål.

Hvordan føles det å ha bli valgt til Årets spiller i norsk eliteserie?

svar: Det är klart det är kul att bli utvald till årets spelare, det är väl ett kvitto på att man gjort en bra säsong. Det var också längesen jag hade sån glädje på planen som jag saknat hemma i Sverige sista säsongerna, vilket resulterar till att jag är motiverad och kan få ut maximalt.

Hvordan har tiden vært i Sandnes?

svar: Tiden i Sandnes har varit super från dag 1. Jag blev mottagen och accepterad i gruppen väldigt snabbt. Alla bitar utanför planen har fungerat smidigt, så fokuset på innebandyn har varit enkelt.

Hva har du jobbet med i tiden i Sandnes?

Svar: Jobbar på en skola, som elevassistent och SFO.

Hva er den største forskjellen på norsk og svensk innebandy?

Svar: Största skillnaden i spelet är väl det strukturella (taktiken) och bredden på trupperna. Känner att skillnaden på spetsen och bredden är allt för stor. Det är mer Hawaii innebandy i norska ligan, vilket är kul och se på dock.

Har du drevet med annen idrett??

svar: Har utövat mestadels innebandy och fotboll sedan jag var 7år. Sen har jag varit aktiv i gymnastik.

Takk for svarene. Vi får håpe at det går bra med opptreningen av skaden han fikk i den 3 NM-kvartfinalen mot Sveiva. Det var ikke en kul tur å geleide Samiel ned til legevakten denne fredagen.

Bilder: Børge Andreassen

← NM – Finale menn – Blir han avgjørende!? Utrolig stolt over å bli valgt til årets spiller… →