Me trodde vi va på tåpp åv de wøld

NM finale helg. Nybarbert. Dressen er renset. Kuttet melk og brødvarer den siste mnd for å være Fit for denne helgen her. Alt avgjøres her. Dette er starten på våren. Grunnlaget legges her og får en nok cred kan det vanke canapeer i andre forbindelser enn dette her.

Drømmen har lenge vært å bli VIP på NM finalen i norsk innebandy. Det er her ekspertisen sitter, menn og kvinner som følger innebandy i tykt og tynt. Sitte med en kald Evian/ deilige canapeer og snakke om hva som skal til for å løfte norsk innebandy. Grunnfjellet skjønner ikke mye. Dvs de som daglig driver med dette må la ekspertene få lov til å komme med vurderingene. Det er de som har planene om hvordan en skal utvikle idretten og hvor mye av pengene en skal brenne av på dyre middager og god druesaft.

Da mailen kom ble jeg lettet. Den er fortjent. Har snakket med de rette menneskene og gjort «gratis» jobb for de rette personene både i de kule klubbene og hos forbundet.

Ja, jeg er en av de. Viktig å være godt likt. Ha de samme meningene og aldri baksnakke foran andre. Dette er livet. Mulig jeg skal ha det på cv’en. Det så lyst ut, on tåpp åv the wøld. Følte meg som i snabba cash, kunne bare lykkes. Mulig jeg skal leie en Rolle på venstrehånda.

Det ble med drømmen…..

Livet falt sammen kl 12.16 idag. Mailen ser dere på bildet. Var jeg ikke viktig nok? Var det andre som ble funnet viktigere? Fortjener jeg ikke bedre? Spørsmål som jeg trodde var blitt besvart. Enda et år bortkastet med å snakke med de rette menneskene. Hva mer må jeg gjøre. Drømmen om VIP i en NM finale brast denne gangen også, pga en feil i systemet?

Var jeg ikke bra nok??

Håper jeg ikke mister ansikt ved å ta en gratis plass. Er slitsomt å sitte med vanlige mennesker, bermen(monkey class) som noen vil si. De har vel ikke fullverdige liv, bermen.

Jeg har gått noen runder med meg selv og vurderer massasje og spa, men jeg er en fighter og vil møte.

Hilsen en som elsker innebandy.

← NM Finaler 2019 – se de her #54 Finalepodd →