Manne Strandberg får ikke fornyet kontrakt

Et av overraskelses lagene forrige sesong var Nor92. Et pur ungt lag, Med en god keeper, en super svenske, Becher 1 og 2 samt en ungdommelig pågangsmot.

Troppen var ikke stor, men så lenge svenskene og Jørgen Becher var tilstede så var de høyt oppe. Nå velger klubben å ikke forlenge avtalen med hovedtreneren. Strandberg ønsket veldig å fortsette å utvikle laget, men klubben ønsket seg videre.

Denne sesongen har Strandberg vært til stede på to av tre fellestreninger i uken. En sesong der det nyopprykkede laget i eliteserien overrasket i høstsesongen, men der skader og spillere som forsvant gjorde at den siste halvdelen av sesongen ikke ble like god.

Første halvdel av sesongen var klubbens beste noensinne sportslig. I tillegg til å være hovedtrener så fungerte Strandberg nærmest som en sportslig leder. Han fulgte sportsplanen og laget leverte på banen. Vi kan bare ane hvor skuffende det er å få en beskjed om at en ikke er ønsket videre. Laget hadde fornyet plassen bortimot før jul og gikk til sluttspill. Men der ble det stopp i kvartfinalene.

Sett utenfra så ser dette rart ut. Klubben velger å fjerne en trener som har klubbens DNA, har ført laget til sin beste prestasjon på over 10 år og i tillegg sluttspill.

Vi regner med at Nor92 har en fullgod erstatter på plass før sesongforeberedelsene tar igang. Vi ønsker også Strandberg lykke til videre. Innebandytrenere vokser ikke på trær.

Bildet viser to legender som har gitt mye for Nor92.

← Drømmen om VM begynner i Holmliahallen Thea Ekholt fortsetter i Sverige →