Mange talenter – nå må vi finne lederne for å ta laget videre….

Som de fleste har fått med seg så har det vært landslagssamlinger i de fleste klasser i helgen som var. Undertegnede var tilstede og fikk sett mye bra og spennende. Mange unge talenter og uslepne blad.

Mye nytt og utviklingsbart

Etter å ha utelatt noe av de mest erfarne spillerne ser vi konturene av et nytt landslag. Det er mye spennende som kommer opp i norsk innebandy, men det er stor forskjell å spille i norsk innebandy og den internationale scene. Det er viktig med ledere. Noen ser du, andre er mer diskre i sin opptreden. Å ha Daniel Gidske med i en landslagstropp føles trygt, det oser lederskap i hans væremåte på banen, utenfor likeså. Snakker med gutta, viser lederskap. Det samme vil jeg si om Erlend Vestby, Martin Kvisvik og Ludvik Hansen. Vestby har vokst mye de siste sesongene og vil være gull verdt. Det er noen av utfordringene disse unge spillerne får når spillere som Mads Normann og Ole Mossin Olesen vrakes fra prosjektet.

Det er viktig med ledere på banen

Ledere og det å lede er viktig for et lag. Spillere som tar tak når det går trått og det er tette vanskelige kamper og situasjoner. En som viser at han vokser med oppgavene er Joachim Terjesen. Etter hva vi forstår så testes han ut som midtløper i sin nye klubb og det mener jeg vil gi han et større reportoar som spiller. Hans fighter egenskaper og løpskapasitet vil bare utvikle seg i SSL. Jørgen Nordahl er også en spiller jeg forventer meg mye av, men en skade forrige helg gir utfordringer både for han, Norge og Greåker. Som jeg skrev over, det er mye spennende som landslagssjef Ericsson-Frej.

Frafjord – den nye vinen

Vikingen

Vikingen er en viktig konkurranse internt for laget og før helgen ville jeg pekt på 3 spillere. Men det er kanskje bare meg. Joachim Terjesen, Markus Jelsnes og Fredrik Frafjord er 3 som vil ligge i toppen. Blir spennende å se hvem som vant enkelt konkurransene og totalen. Tror vinneren vil være en av de 3.

Terjesen får en viktig rolle i NYE Norge

Det er ikke mye tid til VM. Den må brukes godt.

Uttaket kan du leser her UTTAKET

← J19 VM – Sverige vs Norge – se det her Første tropp for ny Landslagssjef – Ole Mossin Olesen fortsatt ute →