Mange spennende oppgjør i Eliteserien for herrer

Slevik – Fredrikstad

En mildt sagt lite spennende kamp. Slevik tapte hjemme i serien for første gang på 3,5 år tror jeg sist helg mot Tunet. Nå skal de hevnes og det blir stakkers Fredrikstad som skal få smake. Slevik er ikke vant til å tape(selv om de tapt 4 kamper allerede i år, dog en på straffer) og nå skal de vise hvem som bestemmer. Fredrikstad sliter allerede med tynn tropp og har ikke hatt det lett de siste kampene. Da tenker jeg på Tunet borte og Grei hjemme forrige uke. 4-35 i målforskjell på to kamper sier det meste. Om du vil se en kamp med mye mål bør du ta turen, vil du se en spennende kamp skal du nok bare bli hjemme.

VMG tipper 13-2

Harstad – Nor 92

Helgens mest jevne kamp og kanskje årets viktigste for begge lag. Harstad har kun det ene poenget hjemme mot GIF!? Og Nor står med 0 poeng selv om de vært nærme i flere kamper. Blant annet mot Fredrikstad og IKA. Harstad var ikke langt unna å ta poeng hjemme mot Sarp men det ble dessverre et 2-4 tap til slutt. Nå er det to lag som absolutt trenger poeng og som trenger å komme seg vekk fra det andre laget. Vi vet at på parketten i Harstadhallen er det ingen lag som går helt sikre og med rett opplading kan Harstad bli farlige. Nor 92 sliter med MASSE skader og stiller neppe med fullt mannskap. Her blir det nok masse herlig kriging og det blir nok en kamp der det laget som har best form for dagen vinner. Vi håper vi kan få noen lokal helt til å oppdatere på twitter til denne kampen.

VMG tipper 6-4

Sandnes – Akerselva

Sandnes som står med full pott hjemme (9 poeng og en målforskjell på 24-10) og ingen poeng på bortebane tar nå i mot Akerselva. Sandnes har vært meget gode hjemme og ligger faktisk på en 8:e plass i tabellen. På hjemmebane føler de seg trygge og med publikums hjelp kan de være veldig sterke. IKA har gjort det bra til nå og kun tapt mot Slevik og Tunet. De har bare Sandnes og Gif igjen før serien snur og de ligger nå på en 4:e plass. De har allerede nå like mange poeng som de hadde etter fjorårets sesong. Sandnes borte er en kamp som de skal vinne for å ligge der de gjør i tabellen. De har aldri spilt mot hverandre før men IKA har spilt mot Lye som vel kan lignes med Sandnes. De har jo en del spillere som før spilte på Lye. Da ble det alltid jevne og spennende oppgjør. IKA har heller ikke prestert så bra de siste kampene mot forventede bunnlag men likevel vunnet med et par baller. Denne kampen kan følges live på @VMGdirekte på twitter.

VMG tipper 7-10

Gjelleråsen – Sveiva

Femte og sjetteplassen mot hverandre å en kamp som nok kommer til å ble jevn. GIF startet sesongen strålende men har tapt poeng mot bland annet Harstad. Sveiva har spilt meget bra og tatt uventede poeng mot Slevik bland annet men tapt mot IKA, Tunet og Greåker. Det ser ut som om det er tre lag som kommer til å slåss om 4:e plassen og for meg er det GIF, Sveiva og IKA. Det betyr at dette er en ” 6 poengs” kamp. Vinner Gif er det 6 poeng ned til Sveiva og vinner Sveiva står de likt på tabellen. Med andre ord betyr denne kampen mye for begge lag.

VMG tipper 6-9

Fotokredit Rune Halvorsen

← Det er lørdag og tre ”lokaloppgjør” i dameinnebandyn Fredag kveld og viktig kamp i Østfold →