Maktdemonstrasjon av Tunet

Tunet tapte 1 kamp i Høyenhallen mot et godt spillende Sandnes. Et overraskende resultat ja, men likeså fortjent.

Til kampen denne fredagen hadde Tunet kun 12 friske utespillere og 2 keepere. Skader og sykdom har gitt oslo laget problemer og de kan ikke bli værre.

Sandnes på som side har kun 1 spiller ute og hadde hjemmebanefordel. De var hete i starten, kanskje litt for hete. 2 mann ute med utvisning og spill 3 mot 5 er sikre baklengs. Men ikke denne kvelden. Tunet slet med gulvet og hadde knapt skudd på Sandnes sin keeper.

Sandnes gikk styrket ut av perioden og tok lile godt ledelsen ved #66 Alexander Ravndal. 1-0 og publikum er med. Tunet stresser ikke. De spiller klokt, ruller ball og går ikke på sjanseløp. De gir resultater og lagene går til pause med 1-1.

2 periode starter med Sandnes sjanser, men Tunets Keeper Soini er med på notene og gjør noen fine redninger. Derfra og ut perioden er det kun 1 lag på banen. Med frislag rekke og mål på returer så dominerer Tunet kampen. De avgjør kampen og har 5-1 etter 40 minutter. Sandnes virker pararalyserte og dette utnyttet Tunet til det fulle.

3 periode blir ikke bedre. Tunet fortsetter å rulle og har mange sjanser. På stillingen 1-8 får Sandnes 2 raske mål, men siste målet setter Tunet. 3-9 var en maktdemonstrasjon av Oslo klubben. Det står 1-1 i kamper og neste kamp er på søndagen kø 17.00 i høyenhallen.

Det var også morsomt å få sendt kampen direkte via vår side på Facebook. En trenger tydligvis ikke mer enn en IPhone for å kunne sende live. Håper dere satte pris på denne tjenesten. Se også intervjuene med Mossin og Svebestad.

Sandnes – Tunet 3-9 (1-1,0-4,2-4)
Hanahallen
Tilskuere: 200
Mål Sandnes: Rune Svebestad, Jan Helge Johannessen, Alexander Ravndal.
Mål Tunet: Ole Mossin Olesen 2, Henrik Fredriksen 2, Runar Snellingen 2, Thomas Rognlien, Erik Nielsen de Santana, Mats Hoff Karlsen.
Utv.: Sandnes 4×2 min., Tunet 1×2 min.
Skudd: 16-26
Dommere: Kristoffersen/Olsen

← To kvartsfinaler denne lørdagen (live) Jubileumspodd #30 er ute. Vi tok turen hjem til Skistad →