Mageplask og kortvarig lykke oppsummer kveldens kamper

Sveiva står med 0 poeng etter første runde og det snakkes allerede nå om at seriegullet er tapt i egne rekker. Kveldens oppgjør skal vinnes og det er Sarpsborg Sharks som står på andre siden. Vi oppdager ved ankomst at nye supersvensken Skog sitter på tribunen, årsaken er fortsatt uvisst.

Sarp vinner første tekning og det tar bare 4 sekunder før dagens første indianer kommer, det er Harby som får prøve seg men Kristiansen redder. Men det tar ikke så lang stund før Sveiva setter både 1 og 2 mål. Først er det Billy og etter dette Frikk helt på egen hånd etter å ha rundlurt den stakkars Sarpsforsvareren. Bøckmann kommer igjennom en  gang og setter en tidlig redusering ganske elegant men det er vel det eneste positive som skjer for Sarp denne kvelden. På stillingen 2-1 ryker Christian Pedersen på en 5 minutters utvisning når han trykker Casper i ryggen sånn at han faller mot vantet. Litt billig 5 minutter synes jeg da de ser ut som om Casper overspiller litt. Men dommerne står nærmere enn det jeg gjør. Her er vel kampen si og så over. Det står 6-1 på tavla etter første periode.

De andre periodene er det egentlig ikke noe interessant å fortelle om. Det er hawaii fra begge sider noe som Sveiva behersker mye bedre enn Sarp. Utallige feilpasninger og feilaktige valg av Sarpsborg. Tror ikke jeg sett noe lag ta et så stort mageplask noen gang… dette etter å ha tatt to poeng hjemme mot Slevik sist fredag. Nei dette var rett å slett trist.

Akerselva tok i mot Greåker hjemme og dem sto godt i mot i ca 27 minutter. Men så klarer ikke lenger IKA å stå i mot den ankommende stormen og målene kommer på rekke å rad bakover. skuddene i andre periode slutter 3-18 og da kan man ikke forvente mye forover (selv om man gjør to mål denne perioden). Nei Greåker som er forventet helt i toppen er mye sterkere enn IKA som er forventet helt i bunn. Noterbart er at Sander Owren ser ut å trives i IKA for poeng det gjør han. IKA ser også ut å ha fått med seg Magnus Andersson på laget denne kvelden, en klassespiller som vil bety mye for laget om han kan være med fremover.

Greåker vinner kampen relativt lett og seiler til topps i tabellen der dem fort kan bli liggende en stund fremover.

← To kamper i herrenes eliteserie denne onsdagen To kamper i herrenes eliteserie denne kvelden →