Lucas Garcia skulle spilt for Partille i Allsvenskan

Det skulle være en overgang fra Tunet til Partille, men nå er det en del skjær i sjøen som gjør at det er mye som tyder på at Lukas Garcia ikke spiller kommende fredags sesongåpnings kamp for Partille mot Pixbo i den Svenske cupen.

Avtaler til besvær

Lukas Garcia har et år igjen av sin avtale med Tunet og alt var avtalt og klart. Det var møter, gått mailer og sms´er frem og tilbake i perioden fra 17 April til 11 Mai, og alt var klart. Alt så ut til å være løst i begynnelsen av Mai. Over 3 måneder senere så kommer det mer og mer frem at sportslig leder i Tunet ikke har hatt mandat til å forhandle frem avtalen. Det er en styresak. Men pr dags dato så er avtalen mellom Tunet og Partille ikke inngått, og med tanke på at mandag er årets overgangs dag for IFF så er det lite som tyder at dette går iorden. David Garcia som er Lukas sin far og rådgiver har lite positivt å si om saken. Lukas kom til Tunet som 17 åring og har levert til gangs for klubben og ikke fått betalt en eneste krone av klubben i sin periode der. Etter to sesonger går han videre til Svensk innebandy.

Livet er ikke alltid en lek

Rette vedkommende bør føre samtalen

David Garcia er ganske klar i sin sak. Når en forhandler med en klubb, bør personen, i dette tilfelle sportssjefen, som en sitter å forhandler med, være den personen som kan ta avgjørelsene. Om det ikke stemmer så bør en være profesjonell nok til å informere om det med en gang, og la rette vedkommende få føre samtalen videre. Garcia familien og Partille inngikk en avtale med Tunet i begynnelsen av Mai. Det er avtalen som som pr dags dato står på bordet. Den forholder ikke lenger Tunet seg til og det blir noen spennende dager fremover. Det er 5 dager før åpningskampen mot et av verdens beste klubblag

Lucas Garcia spilte VM G19 for Norge.

Har spilte seg inn på laget

Midt opp i denne saken har vi en ung gutt som vil spille innebandy. Ting burde vært løst tidligere. Men det er ikke alltid enkelt å få til avtaler. De kan være mer tricky enn hva vi tror, men alt kan løses.

← Sarpsborg Sharks kjempet og fikk nesten betalt IK Akerselva satser ungt →