Lørdagens kamper

Det spilles tre kamper i herre eliten denne dagen.

Harstad – Sarpsborg, Lørdag 3.10.15, 14:00, Harstadhallen
Sarpsborg fikk den store gleden med å ta de to lengste bortekampene først dette året. Vi husker vel alle hvordan det gikk i den første. Et velforberedt Sandnes åpnet gapet stort og svelget haiene allerede ved ankomst. Det ble til slutt 6-3 til hjemmelaget og Sarpingene fikk en lang reise hjem uten poeng. I sin første hjemmekamp var GIF sterkere i starten der de rykket fra og Sarp kom aldri i kapp. Kampen endte 6-7 denne gangen. Vi vet fra før at Sarpsborg aldri spiller sine beste kamper på bortebane og det er ofte de ikke har med hele troppen.

Harstad fikk en tøff start mot IKA, men var gode i forsvaret og hadde bra kontringer. Den rutinerte keeperen kommer nok til å være en nøkkelspiller i dette møtet. Dette kan være en av de få kampene Harstad faktisk har en sjanse til å ta poeng. Og vi regner med at det blir en tøff kamp i nord med mange tøffe dueller.

VMG tipper på 3-6

Tunet – Grei, Lørdag 3.10.15, 16:00, Høyenhallen
Tunet ligger i topp etter to kamper og forventes også vinne denne. Tunet har allid hatt det ganske lett for spillestilen til Grei på en eller annen måte, men Grei har rustet opp spillerstallen i år og om alle er med så har de to veldig bra rekker. Grei ligger på 0 poeng nå og de har nok ganske store forventninger på seg selv dette året. Vi regner derfor at de kommer til å gi alt. Tunet har ofte vanskelig å gå på 100% i kamper der de ser på seg selv som
overlegne. Blir spennende å se hvordan dette blir.

VMG tipper på 12-5

Gjelleråsen – Sandnes, Lørdag, 3.10.15, 16:30, Lihallen
Gjelleråsen har overrasket meget positivt hitil i år og det er vel ingenting som tilsier at de ikke skal fortsette. Nå får vi se hvordan de spiller som favoritter for til nå har de hele tiden blitt regnet som underdogs. Sandnes kommer på sin første reise til Oslo etter å ha viset frem sin beste side hjemme mot Sarp. De skal spille kamp både lørdag og søndag denne helgen så det blir nok tøft for de, men jeg vil tro at de kommer til å satse mest i denne kampen da de skal spille mot Tunet på søndag som på papiret er et mye bedre lag en Gif.

VMG tipper på 7-6

Det spilles også en damekamp

Grei – Sagene, Lørdag, 3.10.15, 16:00, Apalløkkahallen
Dette bler nok den jevneste av damekampene. Begge lag står med full pott til nå, men Grei har spilt en kamp mer. Sagene har et mye bedre lag i år, men også Grei har signert et par nye stjerner. Det kommer nok til å smelle i rundvant i Apalløkka denne lørdagsettermiddagen.

VMG tipper på 5-4

← Tunet åpner dørene for Grei Slevik taper 6-1 mot Tatran i CC →