Lite flatterende resultater Dag 2

Når IFF gikk over til å spille et VM med Kvalifisering som vi har i international fotball var jeg litt i tvil om det ville være en gode for innebandyen. Idag fikk vi ytterligere resultater som jeg ville vært foruten.

Store forskjeller

Hvor mye gir det Sverige å vinne kamper med 20-0 mot Tyskland? Hva gir det innebandyen? Selvsagt så er dette en del av gamet, men forskjellene mellom de 4-5 beste ned til de dårligste er utrolig stor. Sverige vinner med 20-0 idag og har kost seg til siste kamp i gruppen. Den blir av en annen klasse.

Tyske keeperen fikk kjørt seg i dagens oppgjør.

Polen vs Latvia

Polen har en generasjon som kan få nasjonen litt nærmere de store. Idag så tar de en stor seier og vinner mot Latvia med 6-4. Kult å se at de polske jentene kommer seg fremmover.

Italia vs Thailand

Jeg var litt spent foran denne kampen. Ungt italiensk lag, med to svensk italienske jenter. De har et stykke igjen, men det er godt å se at de fikk vise seg frem. De har et stort stykke arbeid foran seg. Thailand vant fortjent med 2-5.

Estland vs Norge

En kamp Norge skulle vinne. God innsats og et godt resultat. Charlotta Hjort ble skadet under kampen og det så ikke veldig godt ut. Det kan være ferdigspilt i dette VM. Vi krysser fingrene. 1-11 er et godt resultat.

Singapore vs Russland

En meget jevn kamp mellom to nasjoner som er på vei fremover. Russland leder med 5-4 og Singapore scorer med 4 sekunder igjen til 5-5. En liten overraskelse i mine øyne. Men det er morsomt med jevne kamper.

Slovakia vs Finland

En kamp som var avgjort før den begynte, men Finland tok det med ro og spiller enkel ball med bevegelse. Enkel seier og de fleste spillere har fått spilt kamp i VM. 2-7 og Finland er klare for neste motstander – Sverige.

Fotokred: Per Wiklund

← Norge spaserer videre Dag 3 Norge begynte tregt, men vant overbevisende – dag 1 VM →