Lekestue i 2 semifinaler idag

Som vi skrev før kampen, Sveiva og Greåker er maskinlag. Få feil og mye godt spill fremover.
Vi hadde ikke en gang startet kampen idag og visste at Greåker hadde slått Sandnes med 18-3. Det var en maktdemonstrasjon av de sjeldne.

Før kampen var veldig mange spente. Hvem stod imål for Sveiva. Joda Sveiva hadde hentet inn enda en veteran. Tomi Ahonen som stod for noen sesonger siden var på banen og han har kylan til å stå bra selv med minimal keepertrening.
Kampen idag i Rommenhallen var over etter 3.02 av første periode. 3 indianere og 3 mål, 3-0 til Sveiva, 0 redninger for Östergren, 0 skudd til Tunet. Da snakker vi om en mental utladning av de sjeldne. Altså der og da var sesongen over for Tunet. Laget var paralysert og det var 1 mann som stod med ansvar og tok den. Ole Mossin Olesen stod fram alene i begynnelsen av kampen. Tunet gikk til pause med 5 i sekken og kun 4 skudd på mål i 1 periode.

Ahonen var sikkerheten selv i 2 perioder.

2 Periode

Det stod 9-3 etter 2 perioder og Mossin hadde 2+1, men hvor var resten av laget!?

Sveiva var så bra.

3 Periode

Dette var en parodi av en periode. Den endte 5-5, men kampen var som sagt over etter 3 minutter.
Sluttresultat 14-8. Marcus Gustafsson hadde 4 mål fra egen banehalvdel idag. Det hjalp tydligvis å få nye blader til semifinaleserien.

Da fikk mange drømmefinalen som ventet – Greåker vs Sveiva. Begge lag vant med 3-0 i sine semifinaleserier.

Falkeid har ennå ikke fått dommen. NBF jobber ikke overtid i helgene. Blir spennende å se hva han får.
At Thomas Rognlien var ute for Tunet betydde mer enn hva folk var klar over.

Kampinfo Sveiva – Tunet Statistikk

Kampinfo Greåker – Sandnes Statistikk

← Offisielt – Streng straff til Falkeid og Rognlien Før kampene på søndag – Hva nå Sandnes og Tunet?? →