Lekende lett. Sveiva G15 NM vinnere

Sveiva mot Tunet er en klassiker på seniornivå. Nå møtes de beste lagene i NM finalen og det var forventet å bli en rysare.

Første perioden og Tunet blir tatt på senga med overgangsinnebandy som gjør at Sveiva leder 2-0 etter 5 minutter. Oliver Sletten har debutert på A-lager og viser en modenhet som gir laget hans en ro som lag trenger.

Når 2 perioden begynner forventer en at Tunet skal fremover på banen og ta igjen banespillet, men Sveivas presise pasningsspill gjør at Tunet ikke kommer til de klareste sjanser og Sveiva setter 4-1 ved Garcia. Det er en kul innebandy som spilles, men Sveiva er et nummer for store.

3 perioden bare forsterker den følelsen. Hele 9-2 vinner Sveiva og det er overgangene fra forsvar til angrep som avgjør denne kampen. Lekende lett.

Sveiva-Tunet 13-3 (3-1,1-0, 9-2)

Kongstenhallen, 274 tilskuere

1-0 (02.41) Oliver Sletten (Garcia),2-0 (04.54) Oliver Sletten (Fjeldberg Jensen),
3-0 (15.29) Elias Snellingen-Vikbjer (Garcia),
3-1 (18.28) Tinius Wærstad  (Heimdal),

4-1 (26.32) Lukas Garcia (Snellingen-Vikbjer)
U2 (38.26) Jonathan Aas Hansen (slag)

5-1 (40.55) Kristian Veggumsløkken Pena (Garcia)6-1 (45.17) Kristian Veggumsløkken Pena (Isnes),6-2 (45.58) Christoffer Mejlbo  (Totti Larsen),
7-2 (46.05) Kristian Veggusløkken Pena (Aas Larsen),