Last dance…..?

Eliteserie klubbene litt oppover på tabellen har brukt tid på å sikre seg Daniel Gidske foran denne sesongen. Men den har latt vente på seg og vi var sikre i veienmotguld.com at det kom en overgang. Noen sa Tunet andre Sveiva. Det ser ut til at alt er signa og klart. Han tar en overgang til Sveiva IB. Da ble det en overgang til norsk innebandy for landslagskapteinen. Men det skjer mer i Sveiva for tiden.

Flere vender tilbake

Et bilde på instagram hos Sveiva viser draktene til Sindre Bjerknes, Gidske og Øistad. Blir det en siste reunion før overgangsvinduet stenges? Sindre Bjerknes er spillende trener i Nittedal som igjen har Sveiva 3 som motstander førstkommende fredag. Med seier der og fortsatt doble lisenser på noen elitestjerner så skal vel opprykket være ganske klart. Joakim Nguyen er tilbake fra Tunet. En god back som desverre gikk til Tunet i ung alder. Kommer Frikk Bruland også tro?

Ble bråk forrige sesong

Det gikk store rykter allerede forrige sesong om at denne reunion skulle skje i 23/24 sesongen. Men det ble et uhorvelig bråk mellom spillere og ledere i Sveiva forrige sesong som resulterte at nevnte Bjerknes ikke fortsatte i klubben. Så ble daglig leder i Sveiva sendt ut på gangen og over til Ullkisa. Nå er disse planene på for fullt. Det blir morsomt å se et toppet Sveiva.

Blir det NM Finale?

← Narvik satser friskt, men det skjer mye mer… IK Akerselva tok 3 nye poeng – 2 nye cupfinaler til helgen for Ullkisa →