Landslagssjefen har sagt opp

Ryktene stemte. Innebandymagazinets Fredriksson sa bare oj da jeg presenterte dette. Nå er fadesen komplett. Dette er en trist dag for norsk innebandy. NEI, det er ikke 1 april

Landslagssjefen står på sitt

Johnny Petersen fikk ord på at han fikk velge fritt av spillere til VM troppen. Nå er dette tatt tilbake og han går av.

Les artikkelen om dette på VG – her
Les artikkel om dette på tv2 – her

Norge kan miste VM-plassen og få en bot.

Alle spillerne i den opprinnelige troppen har sagt nei til å spille for en annen landslagssjef. Dette er hva ryktene sier.

Dette er helt sykt

NBF får skiforbundet og fotballforbundet til å fremstå som fremoverlente genier. Mer er det ikke å si. Dette er trist. I en vanlig organisasjon er det mennesker som må gå når saker som dette blir håndtert på denne måten 3 dager før en skal innlevere troppen til VM.

Mister Norge en generasjon ??

For mange spillere ville dette vært et avsluttende VM og en takk og hei til alle som har hjulpet de i norsk innebandy. Ketil Krongberg kunne fått sitt 11 VM og kronet dette ved å ha spilt like mange VM sluttspill som Mika Kohonen. Nå er nok dette greit over. Det er spennende om Mossin eller Gidske avslutter dette, eller hvor de skal finne motivasjonen. Det blir sykt spennende å se hvem som «svikter» gutta og de 20 nye spillerne som blir presentert.

Hva skjer om spillere nekter å bli med til VM??

Vil spillere som nekter å stille for Norge under ny landslagssjef bli utestengt fra NBF??

Vi har fått noen ord fra Innebandymagazinets Redaktør – Magnus Fredriksson

Tråkigt for VM att en av turneringens största stjärnor Ketil Kronberg stoppas. Och Tråkigt för norsk innebandy att de inte kan komma överens

Dette er ord fra en som kjenner den internationale innebandyverden og vet hva enkelte spillere betyr for sitt land, men også for innebandysporten. Norge kunne ha hatt en mann der opp med 11 VM sluttspill. Nå blir Ketil Kronberg stående som nr 2 med 10 VM slutspill. Mika Kohonen står alene på toppen med 11.

Denne legenden kan innebandy og dens historie.

Nå har VG fått saken presentert

VG har fått mange tips om saken og kontaktet veienmotguld.com da vi er (desverre) for godt inn i denne saken. Skulle vært foruten. Dette er en svart dag for norsk innebandy – sitat slutt

Ny landslagssjef

Patric Jonsson har fått jobben med å ta Norge med til VM i Finland. Han ringer nå rundt og prøver å få med spillere til VM.


Pressemeldingen til NBF

Norges Bandyforbund har mottatt oppsigelsen fra landslagsledelsen. Oppsigelsen er tatt til etterretning.

Det jobbes nå med å få på plass en ny landslagsledelse. Den første oppgaven til en ny landslagssjef blir å få på plass en VM-tropp. Utøvere som er aktuelle for en VM-tropp vil bli kontaktet av ny landslagssjef.

← Ny gammel landslagssjef og VM troppen Vikingen, denne vikingen…. →