Kveldens kamper endte litt overraskende, her er Sveivas kamp

vi starter med oppgøret i Groruddalen

Nor 92 kunde nok få en bedre start på denne helgen. Først fikk dem kjøre gjennom Oslo i fredags trafikken bare for å bli overkjørt av et Sveiva som var heltent fra start.
Sveiva har så langt møtt antatt topplag og spilt ganske jevnt mot disse. Men etter 3 kamper har dem bare 2 poeng (seier på straffer mot Slevik). Nor 92 kommer fra et uddamålstap mot fredrikstad og hadde ikke noen poeng før denne kampen.
Sveiva starter med bra tempo mye bevegelser og leder med 3-0 allerede etter 5 minutter. Petter Ulven gjør sitt første eliteseriemål (gjør hattrick denne kampen). Sveiva kjører over Nor og vinner perioden 6-0. Nor skaper kun 3 sjanser i første periode.
Trenerne til Nor hadde mye på hjertet i pausen og kommer for seint tilbake på banen, 2 min er straffen for det. Sveiva trenger kun 10 sek for å score i PP. Sveiva fortsetter og leder 9-0 etter 26 minutter av kampen. Nor bytter keeper. Hadde dem hatt et 2.lag på sidelinjen hadde nok dem fått spille ut kampen.. Etter 40 min står det 11-1 på tavla. 
Sveiva er selvsagt fornøyd når dem går til garderoben i pausen, og helt fortjent. Men lurer på om dem tok seg en velfortjent kjøre pils i garderoben, for det er et tamt Sveiva lag som kommer ut på banen i 3.periode. Nor 92 reduserer 2 ganger innenkjøre pilsen gått ut av systemet til Sveiva. Noen kjappe mål på slutten av kampen gjør at det står 15-3 etter 60 min.
3 sveiva spillere gjør Hattrick: Valbye, Ulven og High Tower.
BB:

Nor 92 – Eivind Bjørnseth

Sveiva – Andreas Valbye  
  

← Kveldens andre kamp som utspiller seg i Fredrikstad. Sveiva – GIF, Rommenhallen, torsdag kveld. →