Kvalifiseringsgruppe 1 – Norge sjanseløse

Vi syntes synd på Frankrike igår og vet at det samme ikke vil skje med Norge. Men det vil være veldig hardt å ikke få minst tosifret i sekken.

Norge er i realiteten sjanseløs FØR kampen begynn er men er faktisk på 1-1 etter ca 8 min. Men som mot Frankrike er det ikke mange skudd som treffer mål fra Norge. 1 redning gjør den svenske keeperen i periode. Dvs 50% uttelling for Norge. Svenskene mørner de norske jentene i 1 periode. Helt godkjent med 1-4 når laget ligger på egen banehalvdel.

2 perioden og forskjellen blir synlig. Målene renner inn selv med en god norsk keeper mellom stengene. 0-5 i 2 periode og kampen er helt klart over. Men greit å få svette litt og fokusere på de neste kampene. Norge har 5 skudd på mål i 2 periode.

3 periode og jentene er ikke helt med. Det renner på og vi kan kostaterer at JA de var sjanseløse. Dette er forskjellen på eliteserien i Norge og SSL. Norge har 2+5+2=9 skudd på mål. 8 av de redder den svenske keeperen. 1-17 er ikke kult.

Blir spennende nå mot Frankrike.Danskene lo de franske jentene med 19-0.

← Kvalifiseringsgruppe 1 – Dårlig tempo Kvalifisering gruppe 1 – Er Norge klare? →