Kvalifiseringsgruppe 1 Kvinner – Norge til VM – Gratulerer

Det var spennende å se om Norge ville heve spillet sitt mot Danmark. Det ble gjort noen bytter og vips mer fart på laget.
De danske jentene må slå Norge med 10 mål for at de ikke skal komme til VM. Det skal mye til.

Mye handler om Thea Ekholt, Karen Farnes og Rikke Ingebrigtsli Hansen. En kommer ikke utenom disse tre spillerne. De to første i SSL og blandt landslagets beste spillere, den siste en slepen juvel som har x faktoren i både Tunet og landslaget.

Det er viktig å ha slike spillere. Og det ser vi i denne kampen. Rikke er på hugget i denne siste kampen.
Etter 1-1 i periode så eksploderer Rikke. Setter 1-2 og 1-3 på 7 minutter. Det sette på en måte skapet i denne kampen. Danskene har ikke noe å komme med. Norge styrer kampen, danskene er på etterskudd. 17 redninger på Thea Ekholt etter 2 perioder er betryggende for det norske forsvarsspillet.

i 3 perioden tar det 6.22 og det står 1-4 Sofie Kristiansen ass Rikke Ingebrigtsli Hansen, kampens spiller. Norge er i VM. Ikke helt det store spillet, men laget har en vei å gå for å komme dit de vil. Den tiden trenger de, men jeg tror også at de vil lykkes. Men det er ingen tvil om at treningsmengden må opp på 80% av spillerne. Rikke er klar for SSL, og jeg håper det blir pixbo som blir klubben hennes. Da får jeg muligheten til å se henne ganske ofte.