Kvalifisering gruppe 1 – Sverige kjører over Frankrike med 61-0

I en gruppe med Sverige, Norge, Danmark og Frankrike er det lett å se at de franske jentene kan slippe inn ca 100 mål på de tre kampene de spiller denne helgen

61-0 stoppet det på mot Sverige. 22-0, 14-0 og 25-0. Det er tøft internationalt og det spørs om ikke dette var en skivebom fra IFF. Men sånn er det bare. Vi må jobbe på og bli bedre.

Spørs om kvalikken for kvinner bør gjøres noe med. Det er så store forskjeller fra de 4 beste lagene i verden til Frankrike som er rangert nr 27 i verden.  De franske keeperne hadde 63 redninger. Så totalt så begynte det å nærme seg 100 skudd tidlig i kampen og den ble passert i 3 periode. Da snakker vi.

Kan vi nevne noe som er veldig interessant? Vel Sveriges keepere hadde 0 i redningsprosent. Ikke et skudd ble reddet på 60 minutter. Ikke et skudd traff mål fra de franske jentene.

Sverige satte ny rekord med 61-0 mot Frankrike.