Kun tre kamper denne helgen i elite herrer

Men oj så spennende det kan bli. Ingen av de tre kampene blir særlig lett å tippe selv om kanskje Tunet fremstår som en klar favoritt i oppgjøret som Sveiva. Harstad kan gå forbi Fredrikstad og Grei kan knappe inn på både Sveiva og Gif.

Vi starter i Harstadhallen lørdag 14:00. Harstad viset på styrke sist helg i Oslo selv om de fikk dra hjem uten poeng. De ledet etter 40 minutter mot et av årets beste lag og det er veldig imponerende! På hjemmebane har de allerede vist oss at de kan overraske og være veldig sterke. De tok Nor 92 litt på senga når de vant 7-5 og de overrasket nok hele IB Norge når de ledet 6-2 mot GIF etter to perioder og det endte med tap på straffer. Fire poeng er flere enn mange trodde de skulle få og i dag er dagen de kan ta tre til. Fredrikstad har ikke hatt det lett den siste tiden. Vist de var nærme mot Sarp men før det var det tre veldig store tap mot Tunet, Grei og Slevik. De har seks poeng etter to hjemmeseiere mot Nor 92 og Sandnes. Kampen er så utrolig viktig for begge lag da den som taper risikerer og få en enveisbillett tilbake til første div.

VMG tipper 8-5

Neste kamp denne helg går i Apalløkka kl 16:00 og den spilles mellom Grei – Gjelleråsen. De første spørsmålet er jo selvfølgelig om GIF klarer å reise seg etter all juling de fikk forrige helg. Største tapet for dem hittil i år og det var vel en kamp de egentlig forventet å vinne eller i hvert fall at det skulle bli jevnt. IKA kjørte over dem totalt og ikke nok med de så skøyt de omtrent i stykker målburet til den stakkers GIF keeperen. For at de skal ha en sjanse på bortebane mot Grei må de klarte opp av skyttegravene og ta på seg hjelmene igjen for dette smeller nok. Grei har spilt bra i det siste men har bare samlet sammen 14 poeng etter 11 kamper og det er dem nok ikke fornøyde med. Jatko er i form om dagen og har nå 35 poeng, kun Mossin og Stræte som har flere. Sist lagene spilte mot hverandre ble det veldig jevnt og med kun 1 sekund igjen på klokka satte GIF 7-6 målet som gjorde at de vant kampen. Grei går nok for å revansjere seg og det blir en spennende kamp.

VMG tipper 10-7

På søndag så har vi en kamp og den spilles i Rommen kl 18:00 Sveiva og serieleder Tunet. Forrige kamp vant Tunet med 9-7 etter en meget god førsteperiode. Sveiva kom mer og mer inn i kampen etter hvert men Tunet holdt unna. Tunet har vist styrke det siste og slo jo Slevik på bortebane. Etter dette fikk dem det tøft hjemme mot Greåker som vant velfortjent. Forrige kamp ble spilt mot Nor 92 og det ble aldri noen kamp for Tunet dro fort ifra i målprotokollen og Nor fikk mest stå å se på når gjestene gjorde som de ville. Ole som vært så god de første 9 kampene har slitt litt i det siste og fikk ikke til spesielt mye mot verken Greåker eller Nor. Det kan jo alltid ha noe å si i sånne kamper som denne. VMG vet også at Tunet fisker etter spillere i andre land enn Norge om dagen da de vet at de må fylle på troppen for å kunne ta NM gull. Sveiva hadde to kamper helgen som var og kan vel ikke være helt fornøyd med sluttresultatet der. Fire poeng på to hjemmekamper mot Harstad og Sandnes burde vært seks og det vet nok hele Groruddalen. Sveiva har nå et stykke opp til 4:e plassen og de trenger poengene de kan få i denne kampen. Ekestubbe som ikke var med forrige helg skal vist nok være tilbake, kanskje det er det dem trenger?

VMG tipper 6-9

← Vmg film presenterer Greåkers desidert beste toveisspiller drar hjem igjen →