Klar for Strängnes….

For snart et år siden var hans tid i Tunet over. Ny destinasjon var Partille. Der utviklet Lukas Garcia seg videre, men plutselig var han i Greåker.

En god signering

I overgangsvinduets siste dager ble det klart at unggutten gikk fra Partille til Greåker på en kontrakt ut sesongen. Mange var overrasket over at han byttet klubb så tidlig, med tanke på alt bråket som en opplevde rundt overgangen fra Tunet. Fasit i hånd. 13 seriekamper og 3 mål for Partille som ikke greide å beholde plassen sin i Allsvenskan. Laget kom på en skuffende 8 plass og var kun 3 poeng fra å få kvalifisere seg til neste års Allsvenske seriespill. For Greåker har han vært en positiv skikkelse der han har spilt seg inn på laget og henvist blandt annet landslagsspiller Hjemgård til benken.

Statistikk i Sverige

Statistikk Greåker – serie

Statistikk Greåker – sluttspill

Ny klubb – Strängnes

Når vi hørte rykter om en David Garcia som dro på tur til Strängnes så var det ikke vanskelig å sette to og to sammen. Strångnes har i mine øyne overrasket de fleste og hatt en herlig sesong. Å komme inn i en klubb som greier å kvalifisere seg til playoff til SSL er god agentvirksomhet. Klubben har allerede en nord/svenske i klubben. Sebastian Kämpe skrev under på en ny kontrakt med SIBK for noen uker tilbake. Det blir spennende med å følge spilleren videre. Lucas er en tøff spiller som liker å både gi og ta i duellene. Så det skal ikke stå på fysikken.

← Nicholay Halvorsen til Warberg…. VM J19 i Finland – svært få samlinger →