Kjøpte noen flere spillere fra farmerklubben

Ny silly season og nye spillere fra Sarpsborg Sharks til Greåker. Det slår desverre sjelden feil. Hva er det Greåker har som ikke Sarpsborg Sharks har!?

Enda en artikkel med spillere fra Sharks til Greåker

Tobias Gabler og Imre Risbakken har det gått rykter om en god stund. Selv om de hadde kontrakter så var de ønsket av rivalen. Greier ikke Greåker å produsere spillere selv!? Joda de er ikke så halvt gærli de heller, men kommende sesong så har du disse spillerne i den røde klubben:

Markus Jelsnes

Ola Haglund

Jørgen Nordahl

Sebastian Holmen

Tobias Gabler

Mikael Helgesen

Martin Lilleby

Imre Risbakken

Mario Berntsen

Mathias Haglund

(I tillegg har Jonas Bøckmann og Cato Glenge spilt i Sharks. Keeperlegenden Totto spilte sluttspillet for Greåker)

Hvor er egentlig rivaliseringen!?

Joda jeg kan se at det er spennende å spille for Greåker, men ser du spillerne som har gått fra Sharks til Greåker så har du en tropp som kunne tatt medalje. Greåker kjøpte de to siste spillerne og det har gått noen Bulldogg DOLLARS fra den ene delen av Sarpsborg til den andre. Men hvor er rivliseringen!? Du går bare ikke fra en klubb i byen til den største rivalen i samme by. Den fins egentlig ikke på menyen. Hvor er egentlig lojaliteten!?

Det skal bli spennende å følge Greåker kommende sesong. Kan tenke meg at Kenneth Skistad (Også han fra Sharks) er hyper fornøyd. Greåker skal ligge i toppen av norsk innebandy og det krever sitt. Skal bli morro å få sett dette laget i aksjon.

Kall meg gammeldags, men hadde valget vært å gå til Tunet eller legge opp så hadde valget vært enkelt.

← Svenskene tok VM- i alle 4 klassene – hviler de på laubærne? Norge satser også… VMU19 Dag 6 – Norge til A VM →