Ketil kjører videre…

Ketil Kronberg for en mann. Han har bestemt seg å spille videre i SSL. Mannen, Myten, Legenden vil være 40 år gammel når kommende sesong begynner.

14 sesong

Mannen fra Groruddalen har vi beskrevet mange ganger, men jeg må faktisk si at han imponerer meg for hver eneste sesong. 14 sesonger i eliteserien når han entrer parketten ved sesongstart. Det er mange som hadde vært fornøyd med å få sjansen til å spille i SSL. Men denne karen setter standarden. Tror vi neppe vil se en slik spiller i norsk innebandyhistorie. Jeg kan lett påstå dette.

Legenden er bedre enn noensinne

Beste importen i SSL

Ketil Kronberg ses på som en av de beste importene i svensk innebandy. Når en begynner å se hva de har hatt av utlendinger så blir en bare mer imponert over hva han har fått til i svensk innebandy. Han sier selv i et intervju i Expressen at han ikke vet når han legger opp. Kanskje om et par år, men han tar en sesong av gangen.

Mika Kohonen har flere poeng, ingen andre

Landslag og treningshverdag

De fleste spillere i Norge vil ha med Ketil videre på landslaget. Er han fortsatt god nok? Eh ja, det kan vi skrive under på. Det er alltid lett å se hva han har av erfaring og hans kliniske øye for mål. En spiller som setter standarden. Hvordan trener en slik kar kan en tenke. Dalen er flinke med å trene godt hele sesongen. Det er snakk om 6 økter hver eneste uke, selv når det ikke er innesesong. Det er standarden. Er norske innebandyspillere på dette nivået?

Som jeg har sagt mange ganger.

Hail the legend

← Minirundens far er gått bort. Ingen enkel avgjørelse å ta – veien videre →