Karakterer spiller for spiller etter Norge Sveitz

Det må legges til at jeg er utrolig stolt over dette hele laget klarte å prestere sammen i dag. Ingen har mindre betydning enn noen en dag som denne. Veldig imponert.

Vi kjører igjen, det må legges vekt på at i en kamp som denne selv om man gjør ting som anses som gode generelt er det samme kriterier som mot Sverige og Finland vi bruker.

Poengsystem

  1. Katastrofemann
  2. godkjent
  3. Bra
  4. Meget god
  5. Klassemann

Norske keepere

Markus Jelsnes 5. Verdensklasse. det er 30 skudd på mål, han redder 27. Men det er ikke skudd fra midtbanen, det er skudd mellom beina på backer, skudd fra 1-2 meter avstand på retur, skudd fra noen av verdens beste spillere. Eier målområdet, spiser returer og er helt enkelt sjef. kroner det hele med et utkast av absolutt verdensklasse.

Norske backer

Mads Normann 4. Synd vi ikke finner noen statistikk på dekk av skudd for her er Mads magisk i dag. Tørr å holde i ball selv mot høy press og gjør de riktige valgene. kvalitet rett igjennom i dag.

Christoffer Øistad 3. veldig god i den defensive jobben men slurver når han har ball.

Daniel Gidske 3. Nærme en høyere score men feilen ved 2-1 målet trekker ned, Burde snakke ned Ketil som skal ha slottet her. En gigant på banen som løfter laget med egen innsats.

Henrik Fredriksen 3.Blitt bedre å bedre for hver kamp. beholder roen med ball, veldig dyktig i 50/50 situasjonene.

Ludvik Hansen 2. Får ti bytter i løpet av kampen. Gjør nesten ingen feil, dette vil være fin erfaring for Ludvik.

Patrick Martinsen 3. Løfter seg veldig fra forrige kamp. Flink med ball og god i posisjonsspillet.

Norske Vinger

Ole Mossin Olesen 3. Spiller 26 minutter denne kampen, jobber ekstremt i defensiven. Kunne gjort et eller to mål fremover da han fikk muligheten men ikke fikk det til.

Ole Martin Jansson 3. Får kun et skudd på mål i dag, ønsker mer fra denne sniperen. Men den defensive jobben er enorm og trekker ham opp.

Markus Lindgjerdet. 4. I dag setter han opp tempo, får mye juling i midten men vinner og dette er ekstremt viktig for laget. har et enormt potensiale som han i dag utnytter.

Sindre Bjerknes 3. Gjør en god jobb i reka si og bruker ikke like lang tid som ellers. Et herlig mål. Kommer i favoritt leget sitt to ganger men bommer på mål begge to, kunne blitt matchvinner.

Ketil Kronberg 4. Målet trekker opp her, en fantastisk prestasjon å sette den. I dag er han den Ketil vi kjenner. Starter svakt i 3-4 bytt der han taper noen dueller, etter dette vinner han det meste å spiller smart.

Patrick Hjemgård 3. Nesten en firer, hadde muligheten å gjøre et par mål i dag. Setter seg selv i god posisjon takket være sitt fysiske spill.

Andreas Valbye 2. Kun 10 min gjør det vanskelig å vise seg opp. Men utfyller rollen sin bra.

Robin Norstrøm 2. Litt samme sak her. utfyller rollen etter ønske fra trenerteamet godt.

Christoffer Nilsson 2. Omtrent det samme. Fokuset er på å vinne ball og bytte ved frislag, dette får dem til.

Coacher 4

En gjennomtenkt plan der man samler laget og følger planen. En underdog som tenker helt korrekt. matchingen med 3.e rekka fungerer utmerket og det at man får laget til å tørre spille innebandy liker vi. Her tenker man fremover å det er et korrekt valg. Selv om man gjør feil så fortsetter man å prøve spille moderne innebandy.

Laginnsats 

Soleklar 5:er. Gøy, imponerende og herlig.

← Dag 6 – En merkedag Dag 6 – Sveits – Norge – For en rysare….. →