Karakterer for Norges tropp mot Latvia

Poengsystem

  1. Katastrofemann
  2. godkjent
  3. Bra
  4. Meget god
  5. Klassemann

Norske Keepere:

Andreas Falkeid 4. Redder Norge flere ganger i kampen, gjør også en god innsats i straffekonkurransen. En redningsprosent på over 83%.

Norske Backer

Mads Normann 2. God med ball, dekker skudd men er inne på et par bakover som kunne vært reddet.

Christoffer Øistad 2. God defensivt men håndterer ikke høyt nok tempo med ball.

Daniel Gidske 3. Spiller over 30 minutter i dag og jobber som et dyr. beholder alltid roen selv om det blir satt meget høy press til tider.

Henrik Fredriksen 3. Blitt bedre å bedre for hver kamp. kaster seg inn i dueller og kommer ut med ball, i dag tørr han også gå enda mer på mål og setter en fin scoring.

Ludvik Hansen 2. En svak toer, er fortsatt for liten i nærkampene og gjør noen feil defensivt som straffer seg. Ellers fin teknikk og ballbehandling, vil mye fremover.

Patrick Martinsen 1. Mister ofte ball bakerst, dårlige pasninger og flere rare vurderinger. Vi forventer mer av en spiller som Martinsen, vi vet hva han kan.

Norske Vinger

Ole Mossin Olesen 2. Som vanlig god jobb defensivt, også god i kontring spillet. Kommer ikke helt til sin rett i dag.

Ole Martin Skau 2. Starter med et fint mål men har flere gode sjanser etter dette som ikke gir resultat. God i  jobben hjemover.

Markus Lindgjerdet 2. Har et par ekstremt viktige brytninger i tredje periode, men ellers virker det som om timingen til hele førsterekka er litt off i dag.

Ketil Kronberg 4. God både fremover og bakover, jobber hardt som alltid. Gir sine lagkamerater flere fine muligheter fremover.

Sindre Bjerknes 2. Bommer på flere sjanser som burde vært mål. Ikke helt venn med kølla i dag. Straffen er bra men bommer på åpent mål.

Patrick Hjemgård 4. Beste kampen til nå, viser seg å være litt av en x-faktor. Jobber å drar som et dyr, gir alt for laget.

Andreas Valbye 2. Jobber godt i defensiven, får ikke til så mye fremover.

Robin Norstrøm 2. Hardtjobbende, får et par leger men skuddet går i dekkene motspiller. Defensiven som drar opp poengene.

Christoffer Nilsson 2. Gjør sin beste kamp, vinner flere viktige løpsdueller og endelig får vi se skuddet hans.

 

← Dag 8 – Finland – Tjekkia – Finnene hadde kontroll Dag 8 Danmark – Tyskland – Tøff battalje →