HIPP HIPP HURRAAAAA! *kakesymbol*

Idag er Grorudbanen 50 år, og det må feires med litt kake…!! Mmmmmmmm, kake.. <3

Igår sto lokaloppgjøret mellom Sveiva og Grei i Rommenhallen. Hele 160 tilskuere tok turen for å se damene kjempe.

Jeg vil si at det var en veldig spennende kamp.

Første periode endte 0-0, ingen av lagene klarer å sette ballen i mål, og det er faktisk en gangske kjedelig periode. Litt lite fart.

Andre periode sette Sveivajentene seg i spissen og leder 2-1. Det luktet svidd av banen etter andre periode. Begge lag kjempet; ikke bare om stoltet og ære, men også om Groruddalen.

I tredje periode utligner Grei til 2-2. Vi vet at Grei tapte på målstreken mot Tunet, og skulle dette skje denne matchen også.. ????

Men NEIDA. 20 SEKUNDER IGJEN AV KAMPEN SETTER GREI 3-2 MÅLET. Helt fantastisk! Og da tar Sveiva time-out. Dette hjelper dessverre ikke, og Grei går seirende ut av kampen.

3-2!

VMG reporter, som da satt på benken etter å ha pådratt seg en stygg hoste forrige uke, ble så glad at hun ikke husker banens beste..!! SORRYY

Kort oppsummert: Morsom kamp, med spenning fra midten av andre til slutt. Lite skudd på mål, og lite utvisninger.

Begge lag var nok svette etter denne kampen, og det var sikkert publikum også.!