Kämpe skriver under for Helsingborg

Unggutten fikk noen treningskamper for Helsingborg forrige sesong og leverte. Nå har han skrevet under en kontrakt med SSL klubben.

3 års avtale

Kämpe har skrevet under en avtale som strekker seg for 3 sesonger. Men unggutten har 1 år igjen av videregående og den skal han fullføre.

Blir det Nor92 eller?

Ettersom Philip går på Wang VGS så kan det være at spilleren forsøker seg i en annen klubb enn Nor92. Han leverte varene forrige sesong og hjalp klubben til sluttspill. Hvem som blir hans neste klubb i Norge er spennende. Blir det Nor92 eller Tunet som stadig vekk nevnes som ny destinasjon.

Ikke den første nordmannen i Helsingborg

Philip Kämpe blir ikke den første nordmannen som prøver seg i helsingborg. Tidligere har Tommy Midtsveen og Fredrik Gjødalstuen spilt for Helsingborg i SSL.

En må tørre for å utvikle seg

Det er ikke mange norske spillere som har fått det til i SSL. Vi nevner Ketil Kronberg som den store spilleren og han har spilt i 2 SSL klubber. Det fleste husker Dalen, men glemmer utlån til Falun under den spillefrie julen i Norsk eliteserie. Vi kan også nevne Daniel Gidske som over flere sesonger virkelig har vist seg som en fantastisk spiller i SSL. Det er få andre som har noe å vise til. Jørgen Lea var den som startet alt med et bæng da han i løpet av det første minuttet hadde notert seg med assist i sin debut hos Finspång. Det er få forunt å være keeper med assist i sin debut.(mot Pixbo)

← Landslagsaktiviteten 2020/2021 Minirundens far er gått bort. →