Kämpe lånes ut til Tunet

Til de som lurer, ja det stemmer at spilleren ble klar for Helsingborg tidligere i uken.

Lånes ut til Tunet

Litt av en uke for Philip Kämpe. Først skriver han under for Helsingborg og mindre en 24 timer senere så blir han lånt ut til Tunet. Det er slik at når en har 1år igjen på VGS så styrer det litt hva en får gjort med idretten en driver med. Nå blir det en litt annen hverdag å spille i den selverklærte toppklubben Tunet.

Noen forandringer i Tunet

Tunet jobber med å få inn spillere som skal erstatte deres utenlands importer som har forlatt klubben. I tillegg er det flere spillere som er på vei ut og andre som har forlatt klubben som Sundell og Jensen.
Klubben har jobbet målrettet med å få inn spillere og har virkelig rykket på andre spillere i Nor92 som Linus Söderblom og Robin Kulpakko. Kanskje lett å tenke på at Tunets trener Manne Strandberg er en eks spiller og trener i Nor92. Trykket var såpass stort på Kulpakko at Nor fikk signert kontrakt allerede i Mars 2020.

Er Nor92 farmerklubben til Tunet??

Om en ser hva som har kommet og gått mellom disse klubbene så har vel Nor gutta vært hete for Tunet. Henning Larsson, Chris Jaksland, Mads Normann og Simen Bendiksen har alle akslet Tunet trøya. De har virkelig gjort en god jobb i Nor som får frem disse ungguttene. At spillere flytter innover til Oslo pga studier, jobb etc er ikke uvanlig. Siste mann ut er altså Philip Kämpe. En spiller som det skal bli spennende å følge i 20-21 sesongen. Det er kanskje et skritt videre for å gjøre veien enklere med tanke på SSL Nor 92 har på et eller annet tidspunkt fått disse spillerne som forlot Nor tilbake(foruten Mads Normann!?) samtidig som Axel Per Wallin flyttet til 3050 pga kjærligheten.

Mads Normann en av Tunets mest erfarne.

Nor92 må ut på markedet.

Nor92 fikk selvsagt en liten slant med gull når unggutten Kämpe ble solgt til SSL. Nå må klubben fra 3050 ut på markedet og hente inn en spiller eller to. Det lukter svenskt når en skal forsterke og vi tar sjelden helt feil, men det er ingen tvil om at signeringene av Kulpakko og Söderblon var viktige. Nå ryktes det at Chris»Rambo» Jaksland er på vei tilbake fra Asker der han har kost seg med 1 div innebandy. De siste ryktene sier at Normann er blitt observert i Mjøndalen. Er det sannhet i ryktene om at han besøker gamle kjente eller han iferd med å vende hovedstaden ryggen???

Vel som mange vil si, ha en fortreffelig weekend. Kos dere i solen og ikke minst, Spis en is og nyt livet.

← Coachpodden – en berikelse Landslagsaktiviteten 2020/2021 →