Kalmarsund holdt nullen og norsk spiller skrev ny kontrakt

Kalmarsund har som de fleste har fått med seg 3 norske spillere i stallen. Emma Fagerøi, Karen Farnes og Thea Ekholt.

En stor klubb

Kalmarsund er en stor klubb som driver en ordentlig organisasjon. Bare i sponsor har klubben hentet inn opp mot 10 mill kr til 2022/23 sesongen. Forrige sesong hentet klubben i 8 millioner. Det koster å ha 2 elitelag i toppen av svensk innebandy. Herrelaget var i SM finalen forrige sesong. Damelaget er på vei oppover i hegemoniet og med de 3 norske spillerne er det morro å se hvor mye de bidrar.

Ny kontrakt

Thea Ekholt er Norges nr 1 og har en sterk posisjon i Kalmar klubben. Ny kontrakt ble skrevet før kampen mot Endre. Endre ligger foran Kalmarsund på tabellen og er ingen hvilken som helst klubb. En sterk lagseier og Ekholt holdt nullen for første gang på 4 sesonger. Før kampen mot Endre skrev hun under på en kontrakt til 2025. Det er ingen tvil om at Kalmarsund er en spennende klubb som vil opp i Svensk innebandy. 5-0 mot Endre gir laget en positiv start på 2023.

Norsk duell

Hos Endre spiller Line Trandum Terjesen som gikk fra Tunet til Endre foran 21/22 sesongen. Kun 20 år gammel så har Norge en spiller for de kommende årene. For norsk innebandy er det viktig at spillere våger å prøve seg i andre land som kan gi de en verdifull utvikling.

← NM helg for G17 og J17 Tidligere Tunet keeper la først opp – Nå proff i Sveits →