Julie Gidske forteller selv om flytten til Sverige

  1. Vi har de siste årene sett at flere og flere spillere tar turen over til Sverige der dem kan utvikle seg videre når det kommer til innebandy.

Denne gangen er det Julie Gidske som går i sin brors fotspor og satser videre. Julie har hatt flere tilbud men til slutt ble det den Allsvenska væstra sin serie det enda.
Laget som Julie signerer kontrakt med heter IBK Lockerud Mariestad og ligger ca en time fra Gøteborg. Lockerud vant serien med seks poeng sist sesong men i kvaliken ble det for tøft mot Kalmarsund og man tapte to strake kamper på overtid.

Dette året satser man videre og det er SSL som er det soleklare målet for laget.

Vi tok en liten prat med Julie om det nye eventyret.

Først og fremst vil vi bare si gratulerer til ny kontrakt, men hva var det egentlig som fikk deg til tenkte i dem banene her?

Tusen takk!
Det er jo ingen hemmelighet at jeg har vært i kontakt med flere klubber de siste fem årene, men det er først nå jeg har følt meg mentalt og fysisk klar for å ta steget. Jeg har trent bra i sommer med fokus på eksplosivitet, og det å få være en del av en gjeng som kjører så hardt er utrolig moro. Så da var det bare å takke ja når muligheten dukket opp.

Hva var det som gjorde at det til siste ble Lockerud og ikke et annet lag?
Lockerud har fremstått som en seriøs klubb fra første telefonsamtale, med høye ambisjoner og mål for sesongen, både personlig og lagmessig, noe jeg syns er spennende. Jeg ble også tatt veldig godt i mot av jentene og trenerteamet, og føler Jonas passer meg veldig bra som trener.

Hva skal du gjøre mer enn å spille innebandy det kommende året?
Jeg skal jobbe et år før jeg skal fortsette å studere.

Har du noen tips eller tanker du vil dele med andre som går i samme tanker som du hadde vedrørende flytten?
Vet ikke om jeg har så mye tips, siden dette er helt nytt for meg. Men tror kanskje at det kan være lurt å trene med flere klubber før man velger, om man har muligheten såklart, sånn at man kan velge et lag som passer deg og din stil. Så må man forstå at det ikke skader å prøve og at veien hjem ikke er så lang om det ikke skulle gå som man tenkte.

Det er over et år igjen til VM, har du gjort deg noen tanker om hva din flytt kan bety for laget når den tid kommer?
Nja vet ikke hvor mye det har å si for laget at jeg bor her, men at tempoet og grunnfysikken blir betraktelig bedre av å spille her er det ingen tvil om, så det er jo positivt for laget om flere tørr å ta steget.

VMG takker for at du tok deg tid og vi kommer til å følge deg videre her under den kommende sesongen.

← Vamos a la play…a En ny Gidske til Sverige →