Johnny Wallenius til BMIL

Bygdø Monolitten har engasjert Johnny Wallenius som hovedtrener for Herrer elitelaget  i 1. divisjon Østland.

 

Johnny Wallenius returnerer til BMIL hvor han tidligere har hatt trenergjerning. Johnny Wallenius er en svært dyktig innebandytrener med trenerbakgrunn fra bla BMILs Damer elitelag gjennom tre sesonger. Johnny har også lang spillererfaring som målvakt på toppnivå i flere av Norges beste klubber, som Nornen IB, Bærums Verk, Nor 92, og Sveiva. Fra Sverige har Johnny vært målvakt i IBK Vasti, IBF Hedemora, Högdalen AIS, FBI Tullinge, med IBK Vasti som moderklubb. Johnny jobber som personlig trener, og er på fritiden en aktiv ultrasportutøver innenfor OCR (Obstacle Course Racing) samt terreng ultraløp.

 

– Vi er særdeles takknemlige og glade for at Johnny blir en del av BMIL familien igjen, sier Espen Berg, styreleder i BMIL Innebandy.

 

– Vi ønsker å bygge på våre gode fremganger etter nå to suksessfulle sesonger i 1 divisjon Østland. Vi skal ta ytterligere steg samtidig som vi bygger på vårt fysiske fundament. Johnny er en perfekt match for oss med all sin innebandyerfaring og fokus på prestasjon i ett positivt miljø.

 

Wallenius sier selv at han gleder seg veldig til å begynne igjen.

 

–  Jeg ser veldig frem til å jobbe i BMIL igjen sammen med mange gode venner. Jeg har hatt en pause fra innebandy ett par år nå pga jobb og egensatsing på ultrasport. Utover vinteren og våren har jeg kjent mere og mere på lysten til å bidra i innebandy igjen, og i samråd med familien min har vi blitt enige om at dette skal vi få til. BMIL er opptatt av de samme tingene som jeg, og vi er samstemte i ønsket om å forsterke klubben videre med treningskultur og profesjonalitet. Jeg er sikker på at dette blir en bra reise for oss alle.

 

Bygdø Monolitten Innebandy ble opprinnelig startet som Monolitten i 1998 og består i dag av ca 300 aktive medlemmer hvorav ca. 240 i aldersbestemte klasser. BMIL er med det en av de største innebandyklubbene i Norge.

 

Kontakt:

Espen Berg

Mob: 41 63 63 39

Epost: espen.berg@bmil.no

Styreleder BMIL Innebandy

← Forum for innebandy Kristoffer Bakke til Greåker. →