Jevne kamper preger eliteserien menn

Nor92 var tippet å være i toppen av eliteserien denne sesongen. Klubben fra Mjøndalen har fått en veldig tøff start og den ble ikke bedre de siste ukene.

Det er ingen enkle kamper

Vi sa allerede før sesongen at det ville være jevnt bak de 3-4 første lagene. Greåker, Tunet og Slevik har drevet med business as usual. Etter disse tre lagene så har det vært veldig jevnt. Hver kamp lever sitt eget liv er en god gammel regel. Dette viser seg å stemme.IK Akerselva hadde ingen god oppladningDe siste 2 ukene har det vært det vært spillefri for IKA, men det har ikke vært mye tilfredshet med treningene da det har vært mye skader og sykdom. Erlend Bjerknes har vært mer eller mindre sengeliggende de to siste ukene. Nor92 var uten Kämpe, Manninen og Becher, men det stod da sannelig 20 mann på andre siden av banen. IK Akerselva hadde hatt en elendig treningsuke, med kamp i regionscupen mot GIF 3. Etter å ha ligget under med 1-4 ut i 3 perioden snudde de og vant med 5-4. Det var ikke akkurat noe kvalitetstempel over dette resultatet samt at Håkon Henriksen greide å tråkke over i en kamp der tempo ikke var veldig høyt.

Målscorerne til IKA denne lørdagen. Edvardsen og Jarberg.Stengte mulighetene


Det var ingen god kamp som ble spilt på kringsjå denne lørdagen. Nor92 med manko på forwards og IKA med en skadefri Broms som brakk hånden mot Harstad etter en ufin takling i slutten av 1 perioden i 1 seriekamp. Ved å stenge diagonalspillet til Nor ble det mye skudd bak fra Mjøndalslaget. Det ble greit tatt unna selv om Nor hadde ledelsen etter 1 periode. 2 periode ble bare nye 20 min med kjemping. 1-1 kom ved Magnus Jarberg ass Broms. Det kunne selvsagt vært flere mål, men begge keeperne stengte ganske greit. 3 periode ble en ny omgang med kriging i alle faser av spillet. IKA tar ledelsen ved Liam Ranum Edvardsen i overtallsspill i slutten av 3 periode. Nor92 tar ut keeper og utligner og viser at IKA må trene på 5 mot 6 da dette er 2 kamp på rad de slipper inn minutter før slutt. Straffe konkurransen tar IKA og tar for mange 2 overraskende poeng mot Nor92. Det var ikke mange som hadde ventet at Nor kun hadde tatt 7 poeng etter 7 kamper.

Statistikk fra kampen

Den kan du lese her

Andre resultater

Ullkisa vs GIF 5-4 es

VIF – Greåker 2-19

Sveiva vs Slevik 7-8

Harstad vs Tunet 3-6

← VMG Podcast nr 8 – Greåker på rett kjør! Lyn på vei mot eliteserien? Dommere må ta dette seriøst…… →