Jan Frode Snelling klar for IK Akerselva.

Jan Frode Snellingen har de siste årene vært trener for diverse yngre lag for Sveiva. Denne uken har han gjort en overgang til en god gammel rival av hans Sagene IF. Han blir å finne hos naboene IK Akerselva.

Sagene legende

Jan Frode Snellingen begynte sin trener gjerning som 21 åring da han måtte steppe inn og ta over A-laget til Sagene IF. Hans lag tapte de 3 første kampene, men han fikk styrt skuta til eliteserieplass på første forsøk. I Sagene IF har han trent mange lag, men mange husker han som trener for kvinnelaget i eliteserien samt hans mange år som spillende trener i Sagene sitt herre elitelag. Snellingen har også vært innom Tunet sitt elitelag og har meget god kjennskap til Eliteinnebandyen i Norge.

En trener med mye erfaring

Da IK Akerselva ville tenke nytt og få inn trener krefter til sitt A-lag tenke den sittende elitetreneren noe som de fleste andre bare kunne drømme om. Hvorfor ikke hente inn en som har vært igjennom alt og vet hvordan det er å slå underfra. Det var egentlig ikke en mulighet da han skulle trene Sveiva sine yngre og talentfulle lag. Når alt dette falt fra hverandre så skjedde det mange ikke kunne tro.
I tospann skal to som har opplevd mye med sine klubber lede IK Akerselva elite som denne sesongen skal spille sin 11 strake sesong i eliteserien.

← Sverige spiller bronsefinale mot Sveits Norge deltar ikke i U19-VM for menn og kvinner 2021 →