Innebandyn ruller videre… Paolos corner S01E10

Med den siste tids ulykksalige hendelser så er det ikke alltid at vi greier å fokusere på innebandy. Det er mye som er fordøyd på liten tid og hode henger ikke alltid med for tiden.

En leser dagligdags om terrorepisoder og krig i nyhetene, men når det er veldig nært så reagerer en annerledes.

Vi vil aldri helt komme tilbake til hvordan det var, men innebandyen har begynt å rulle igjen. Seriekamper og minirunder er atter på programmet.

Gjelleråsen Fighters vil kommende lørdag ha en følelsesladet derby kamp mot Sveiva. Li-hallen vil fylles denne dagen, med mennesker som er der for litt mer enn bare en innebandykamp. Vi føler med dere, selv om mitt lag er i Sandnes denne dagen.

I Eliteserien for herrer har Tunet tatt Sleviks skalp og troner i tet og har skumle hensikter for resten av sesongen. Slevik er nok lysten på revansje så siste ord i den saken er ikke sagt.

I dame eliten er det kun to lag for tiden og det er Tunet og Sveiva. De virker som de driver med en annen idrett enn resten av lagene. I tillegg er damelandslaget i ferd med å gjøre seg klare til enda et VM-sluttspill. Nå med litt yngre jenter. Blir spennende å se hvor de står hen iforhold til de andre nasjonene. En pekepin har vært Polen og en 5 plass. Nå får vi se om det blir et bedre resultat. Ser ikke i mine øyne en topp poengplukker i den troppen som ble tatt ut, men det er alltid en-to spillere som tar steget under turneringer og setter litt baller. Internasjonalt så betyr forsvars- og formasjons balansen/struktur så uendelig mye mer enn her hjemme.

I 1 divisjon øst er det kun 3 lag som er i ferd med å stikke av fra resten. Haugerud, Lillestrøm og Bækkelaget er noen hoder bedre enn resten av lagene. De tre lagene vil sloss om topp plasseringen selv om jeg ser at Haugerud har den sterkeste troppen. For groruddalsgutta er det kun på det mentale de vil bli utfordret. Greier de å holde den uforstyrret så er de vinnere. På vestlandet er det Lye som får herje som det vil, selv om Sunde ikke alltid vil det. Sunde sitt «oldbois» lag slo ut Sveiva og gikk til finale i oldbois turneringen i Praha. Gudd at de eldste gutta fortsatt kan spela innebandy. I midt-Norge er det Øya som sikter på eliteserieplass. Hadde vært kult med et lag ifra bartebyen på plass i eliteserien igjen, men det får vi se på. I Nord er det som alltid Alta som får regjere når Harstad bestemmer seg for eliteserie.

Hadde vært morro med lag fra vest, midt og nord norge til neste sesong, men det får tiden vise.

#14

← De har blitt spilt tre kamper i dameeliten denne uken To damekamper denne onsdagen →

64 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.