Innebandyfesten lørdag 23 april

NM-finalen ble spilt før påske og resultatene der vet vi allerede. I Sverige blir alt avgjort på lørdag. Der har vi 2 spennende finaler og en norsk innebandy spiller som er med og virkelig bidrar til Pixbo sin fremgang denne sesongen.

For en innebandyfest

Pixbo starter showet kl 12.00 mot Thorengruppen


Pixbo har på sin vei til Finalen i Avicii arena slått ut Nacka IBK (3-0) og Endre IF (3-1). Sirius FBC (3-0) og Västerås Rönnby IBK (3-1) ble slått av Thorengruppen på deres vei til Finalen. I årets seriespill har Pixbo vunnet begge kampene mot Thorengruppen med klare sifre og må tåle å¨være favoritter. Men en finale er også en mental reise der mye kan avgjøres på små ting. Thorengruppen har de tre skarpeste poengplukkerne i serien – Emilie Wibron, Sofia Joelsson og Oona Kauppi. Disse drar mye av lasset i Thorengruppen og kan raskt være der og avgjøre denne fighten. Gleder meg til å se denne kampen. Kan Pixbo og Rikke ingebrigtsli Hansen ta SM gull?

Herrefinalen kl 15.00 Kalmarsund vs Falun

Falun vant seriemesterskapet og tok seg til Finalen ved å slå ut Mullsjö AIS med 4-1 i kvartfinalen og i semifinalen Storvreta 4-1 i kamper. Det var liksom aldri noe tvil om at Falun skulle til SM-Finalen. Det var så mye bedre enn Storvreta. Litt overraskende, men Falun var et mer komplett lag der alle rekkene bidro med mål i denne semifinaleserien. Det var en tøffere semifinaleserie mellom Kalmarsund som sl¨år Växjö med minst mulig margin. 3-3 i kamper. Växjö leder 4-3 med 40 sekunder igjen i den syvende og avgjørende kampen. Kalmarsund tar ut keeper og setter 4-4 med 36 sekunder igjen og vinner 4-5, 2.34 ut i sudden. Så nære var Växjö. Det blir en tight finale og det blir spennende å se hvem som vinner.

← 1 april …..!? Tunet NM-mester – for et DRAMA!!!! →