Ingvild Sørflaten svarer på 20:e kjappe

Alder: 21

Sivilstatus: Samboer

Hvem klubb spiller du for: Gjelleråsen

Tidligere klubber: Sveiva

Rolle i laget: Kaptein/masebøtte

Du har allerede gjort over 6 poeng, hvordan har det kommet seg:

Haha, er det noe å snakke om? Mer stolt over å ha fått Johanna Wenngren til klubben som har 12 poeng. Ikke spilt innebandy på mange år også viser hun seg å bli en så viktig poengplukker!

Norges beste lag: Har hele sesongen ment at Tunet er best i år. Det de har gjort hittil har bekreftet det. Tror Slevik stikker av med NM gullet på herresiden.

Hva spiller du med for kølle? Noe Unihoc greier.. skulle vel egentlig fått en kølle i år, men var litt for vanskelig for Paulo å sende riktig lengde.. Jeg får vel den riktige levert til neste jul kanskje?

Favorittinnebandy spiller i den norske eliteserien? Ingen favoritt, men beundrer spillestilen til Kajsa Liljefors og ballkontrollen til Sandra Vika.

I verden? Ketil Kronberg

Sesongen så langt, hva synes du om den og hvordan ser du for deg sesongen videre inn mot NM? Jeg er fornøyd hvis vi sammenligner rent med fjoråret. Men fortsatt ikke helt fornøyd.. bitter for 6-7 tapet mot Nor92 og 5-6 tapet mot Grei. Sesongen videre mot NM skal bestå av to seiere til.

Hva er din målsetning for resten av året? Vi skal ende opp med 15 poeng. Det er 11 poeng bedre enn forrige sesong! I NM skal vi være et lag som det skal jobbes hardt med for å klare å slå og vi skal kjempe om en plass i semi!

Favoritt rett? Taco

Spise hjemme eller ute? Ute! Hater å vaske opp. Er litt kjedelig å lage mat og egentlig. Spiser sjeldent ute da, noe har jeg lært på BI..

Andre favorittlag? Hva skjedde med det første favorittlaget?

Lørdagkveld hjemme i sofaen eller ute på byen? Nyter de få lørdagskveldene jeg faktisk har mulighet til å utnytte i sofaen. Søndag=arbeidsdag i eiendomsmeglerbransjen btw.

Hvorfor kom du til Norge? Ble født her..

Hva gjør du når du ikke spiller innebandy? Jobber, studerer, trener, tid til overs prioriteres på venner og Magnus!

Hva sier du om nivået på den norske innebandyen? Bra nok for meg!

Fortell oss noe som ikke så mange vet om deg? Eeh, har vært forsidepike for Diplom-Is magasinet som ett åring. Jeg var drit søt.

Hva gjør du om fem år? Jobber som eiendomsmegler i Krogsveen og selger bra.

Hvem er kjekkest på herresiden? Typen til Silje, Norges keeper!

Om du fikk velge fritt, hvem ville du tatt med deg på en øde øy?  Miss Wenngren og hennes glitter hårspray.. Hadde sikkert fascinert alle hulemennene lenge nok til å overleve.

← Emma Lunde tar 20:e kjappe Slaget om Groruddalen →