Ingen av topplagene slår Sveiva i Rommenhallen..

Greåker som så langt i serien vært strålende har denne kveld reist til Oslo får å hente hjem tre poeng og sikre serieledelsen. Dette ble ikke helt tilfelle…

Det er Sveiva som starter helt klart best og det er også dem som setter dagens tre første mål. både mål to og tre fra Sveiva sin side må jeg si er meget bra. Slagskudd fra Ekestubbe i vinkeln (hva er oddsen på den) og Valbye en steinhard backhand i nettaket. Det tar Greåker 27 minutter før de setter dagens første kasse. Men Sveiva kommer tilbake og når andre periode ender står det 7-2 på tavla. Sveiva spiller en meget morsom innebandy i andre periode og det ser ut som om de kommer til knuse Greåker. Ballen går fra kølle til kølle på onetouch og rørelsene er smarte. Kontringene er enda farligere og nå greåker ikke gjør annet enn å skyte rett i forsvarerne til Sveiva så blir det mange av dem.

Skulle gjerne vært en flue på veggen i pausen før siste omgang i Greåker sitt omkledningsrum. Det som ble sagt har uansett fungert ser de ut til for i tredje periode for nesten ikke Sveiva røre ballen. Greåker setter en eksremt høy press og Sveiva mister mye ball i egen sone og på midtbane. Målene kommer for Greåker og det er fort redusert til 7-6. Med bare et par minutter igjen av kampen bryter Sveiva en ball på midten og kommer mot mål alene mot keeper. Skjønner ikke hva hva dommeren driver med her men han rygger bakover forferdelig sakte og detter omtrent på Sveiva spillerne som her kunne avgjort kampen. I stedet blir det duell i hjørnet og Greåker slår ballen ned til Sveiva bekkene igjen… Med et minutt igjen setter Torp ballen i stolpen selv om målet var helt åpent, Greåker beholder momentum og Stian Larsen fyrer av et skudd som går i mål. Det er utlignet med mindre enn et minutt igjen.

Siste minuttet slår Sveiva en 4-5 indianere men Greåker klarer ikke å utnytte dette selv om de kommer 2 mot 1 flere ganger. Og enda en gang skal et topplag ut i straffekonk mot Sveiva i Rommen.

Greåker setter kun en av sine fire straffer og når Gard fornedrer Greåker keeperen med en nydelig 4:e straffe vinner Sveiva kampen og tar med seg den viktige ekstrapoengen.

Sveiva har nå vunnet på straffer måt både Slevik og Greåker på hjemmebane. Mot Tunet trengte man ikke straffer der vant man enda enklere. Kult å se må jeg si. Alle lag bør passe seg i Rommen.

 

← Highlightes fra runde 14. Alle mål fra Sveiva – Greåker. Slakt i Kringsjåhallen en søndagsformiddag →