IKA – Tunet treningskamp

Årets første treningskamp for begge lag var vel kanskje ikke den kampen med best innebandy men det var ok undeholding. Selv om IKA gjorde flest mål så vinner Tunet kampen. IKA bydde nemmelig på hele 4 selvmål og tapte kampen 5-9 (1-5, 2-2, 2-2).

Begge lag stilte opp med flere yngre spillere som skulle få prøve seg og begge lag manglet flere av sine bedre spillere. Kjellemar som er på fjelltur i Yellowstone og Ole martin som skadet seg var borte fra Tunet. Krangiganten Hansa og Aksjemegler Robin var ikke til stede for IKA sin del i tillegg til noen andre. IKA spilte med 4 fulle rekker og Tunet med 3 så det ut til. Så det var mange som fikk prøve seg. Wallin spilte vel en av sine beste kamper og valgte heller å sikte når han la ballen på mål i stedet for hardt over som vi er så vandt med å se. Nå som Kjellemar kommet har han kanskje skjønt at det som han før syntes var hardt nå bare er middels uansett… Ikke bare scoret han 3 (kan ha vært fler) han tok et par luker på Ager og sendte Juhl opp på tribunen med et par finter.

IKA stilte opp med 5 nye ansikter denne kampen, den som gjorde det best var vel Pontus og Nordli. Pontus med to mpl og Nordli med noen supermann redninger på streken når Tunet kom på en av sine 987 kontringer. Det ble som sagt mye kontringer, begge lag mistet mye ball i midten selv om IKA helt klart var værst.

Dommerne hadde også sin første kamo for sessongen og selv om de ikke helt nådde mål så var IKA benken enige om at de gjorde en langt bedre innsants enn hjemmelaget.

← Landslagssamlingen del 2 (vikingen) Vinner av Vikingen 2016 er…. →